Sunde sommersnacks
SPONSORERET indhold

Sunde sommersnacks

Jeg elsker at snacke små, lækre sager, når jeg har gæster, eller hvis vi bare er familien. Disse fem simple snacks kan f.eks. friste inden en middag, eller du kan lave flere af dem og bruge dem som små forretter.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
30. jun. 2014 | Mad | ALT for damerne

Toast med rygeostcreme & asparges
Supernemme og smukke små toasts. Nyd dem inden maden, eller brug dem som forret. Top evt. med friskpillede rejer, og beregn 3 toasts til hver, hvis du bruger dem som forret. Få opskriften her.



Agurk & æg med lime & chilisalt
Brug resten af saltet på æg, omeletter, ristet kød, grøntsager eller på kanten af din margarita. Få opskriften her.



Små æggekager med rejer – thaistyle
Disse små æggekager er nemme at lave i en blinispande – eller lav en stor, og lad gæsterne skære den selv. Opskriften passer som snack til 2 personer. Nok til 4 personer, hvis du laver andre snacks. Få opskriften her.



Ristet tofu med svampe
Jeg er vild med tofu! Og selvom du måske ikke synes, at det lyder som det mest sexede at snacke, så giv det en chance. Især den faste, røgede tofu, som ofte fås i helsekosten, er skøn. TIP: Toppingen er i øvrigt også god på et stykke stegt kød eller fjerkræ. Få opskriften her. 



Sprød salat med kyllingefyld
Du kan lave kyllingefyldet klar og lune det lige inden servering. Snacken kan også sagtens bruges som forret til 2 personer. TIP: Retten er også lækker med and i stedet for kylling. Få opskriften her.




PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater