Sundt og nemt vegetarmad til hverdag
SPONSORERET indhold

Sundt og nemt: vegetarmad til hverdag

Jeg er bestemt ikke vegetar. Men jeg er vild med mad uden kød og spiser grønt flere gange om ugen. Her er fem grønne retter, der gør mig ekstra glad.

Af:: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
22. apr. 2014 | Mad | ALT for damerne

Sådan laver du salat med grillet grønt og gedeost
Quinoa er skøn, dels er det sundt, det smager godt og har en dejlig konsistens. Du kan ofte finde både sort, gul og rød quinoa i supermarkedet. Her har jeg brugt den sorte, men du kan bruge alle slags. Få opskriften her.




Sådan laver du sort bønneburger med guacamole og salsa

Til denne burger er det o.k. at bruge bønner fra dåse, hvis du ikke lige har tid til at sætte bønner i blød, eller er hende den tjekkede med kogte bønner på frost. Få opskriften her.




Sådan laver du forårsminestrone
Superlækker og ufatteligt nem minestronetype-suppe, der styrker fornemmelsen af forår. Brug brøndkarse fra bundt eller fra potte. Vil du have mere smæk på smagen, kan du bruge en stor håndfuld basilikum i stedet. Få opskriften her.




Sådan laver du sweet potato pie

Jeg elsker søde kartofler, og så er jeg vild med madtærter. Så denne kombination er lige mig! Den salte pecorino er et godt modspil til de søde kartofler, men parmesan kan bestemt også bruges. Få opskriften her.




Sådan laver du all green pat thai
Denne version af den klassiske nudelret pat thai, er helt grøn. Ingen nudler, ingen rejer, men masser af grøntsager og smag. Du kan sagtens skifte squashen ud med nudler, hvis du ikke vil undvære dem. Få opskriften her.



LÆS OGSÅ: Ét hvidkål - 4 måltider