Szhirley: ”Vi kan ikke få armene ned over, hvor FEDT det er”

Szhirley: ”Vi kan ikke få armene ned over, hvor FEDT det er”

Szhirley bytter hellere end gerne tiden ved komfuret ud med flere timer med familien. Når hun skal kokkere i hverdagen, går det derfor ofte tjept. Men det gør altså heller ikke noget, at det, der kommer på bordet, er lidt lækkert. Heldigvis kan de to ting sagtens kombineres.

Mennesker overalt, lange køer, fugtigt overtøj og nul idéer til aftensmaden. Indkøb i ulvetimen var en kaotisk affære allerede før, hverdagen blev ramt af restriktioner – og med mundbind og afstandskrav oven i hatten er det ikke ligefrem blevet mere fornøjeligt.

Sådan har Szhirley det i hvert fald. Mest af alt fordi hun meget hellere vil bruge eftermiddagene på hyggetid med ”sit hjemmelavede guld”, som hun så fint kalder sønnerne Elliot på 10 og Bille på 6. Derfor synes hun, det er ret genialt, at der findes en løsning, hvor hun både kan skippe turen til supermarkedet, overlade madplanen til nogle af Danmarks dygtigste madspecialister og have lækker aftensmad klar efter max. 30 min. i køkkenet.

Slut med madspild og spildtid

Den seneste tid har Szhirley og familien fået måltidskasser fra Retnemt ind ad døren hver uge. Det har gjort det nemt og overskueligt at få gode, børnevenlige måltider på bordet - selv på dage hvor programmet har været pakket med alt fra job til hjemmeskoling. Samtidig har det også givet den 44-årige sangerinde mere af det, hun værdsætter allermest; tid.

”Når vi skal lave mad i hverdagen, er det super vigtigt for os, at det ikke er for tidskrævende. Hvem orker at stå i køkkenet i flere timer efter en lang arbejdsdag, når man egentlig bare gerne vil hygge med familien? Måltidskasserne har sparet på vores dyrebare tid, og samtidig har vi INTET madspild haft”, fortæller hun.

Retnemt_Szhirley_Tekst-1.jpg

”En ekstra bonus er, at børnene elsker det”, fortæller Szhirley. Her stod aftensmaden eksempelvis på sprøde mexicanske tacos med krydret kødfyld.

Psssst … Lige nu kan du få 30% rabat på dine første to bestillinger hos Retnemt. Se det lækre udvalg af måltidskasser her.

Hjemme hos Szhirley er sønnerne Elliot og Bille ofte med i køkkenet. De to er dog meget forskellige, når det kommer til smag og lyst, påpeger hun. Den ene er vild med kød, og den anden spiser helst kun fisk og kylling. Derfor har det været et kæmpe plus, at hun selv har kunnet sammensætte måltidskasserne ud fra, hvad der lige passer til familiens behov.

”Det lyder som en kliché, men det har overrasket mig, hvor nemt det er at bestille og også lave om i ordren til ugen efter, hvis det ikke lige er alle retter i kassen, der falder i vores smag”, siger Szhirley og tilføjer:

”Kræsenheden er indtruffet hos børnene herhjemme, men reglen er, at de altså altid lige skal prøve at smage på maden, inden de siger nej tak. Derfor er det også så vigtigt for os, at det er varieret, sundt og nemt.”

Tidligere er Szhirley ofte endt i supermarkedet med ungerne kl. kvart i aftensmad. Og som mange forældre sikkert kan nikke genkendende til, er det ikke ligefrem her, madkreativiteten blomstrer.

Af netop den årsag synes hun også, det har været skønt at få idébiblioteket tanket godt op med nye livretter – der endda alle kan bikses sammen på max. en halv time.

”Noget af det bedste ved måltidskasserne fra Retnemt er alt den nye inspiration, vi får, og at det er så simpelt at følge opskrifterne og kun tager kort tid at lave. Det ér ret nemt, og jeg er vild med det!”

Retnemt_Szhirley_Tekst-2.jpg

Hvorfor vælge Retnemt?

  1. Sammensæt jeres måltidskasse, så den passer med jeres planer for ugen. Fx kan I sagtens vælge 2 retter en dag og 3 den næste, afhængigt af om børnene skal spise hjemme eller ej.
  2. Få masser af ny inspiration til aftensmaden. På Retnemt kan I vælge mellem 14 nye retter hver uge – kreeret af nogle af Danmarks dygtigste madspecialister – ligesom I også snildt kan fravælge ting, I ikke kan lide.
  3. Servér lækker mad med friske og en stor del økologiske råvarer – på den nemme måde. Alle retter er hurtige at lave. Alt I skal gøre er at følge den gode opskrift, I får med i kassen.

Læs mere om måltidskasserne fra Retnemt her .