Terrariumkage
SPONSORERET indhold

Hvis du synes, ”Den store bagedyst” var vild, så skal du se denne nye kagetrend

Se her, hvordan du selv gør.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Instagram
11. apr. 2017 | Mad | Eurowoman

Glem de sirligt foldede marcipanroser for en stund, nu er det nemlig en helt anden plante, du skal pynte lagkager og cupcakes med. Terrariumkager eller sukkulentkager, som de også kaldes, har været stort i USA et stykke tid. Kort opsummeret er en terrariumkage et stykke hjemmebag, der er pyntet med naturtro sukkerkopier af sukkulenter og kaktusser.

LÆS OGSÅ: 10 freaky babykager, du IKKE skal bage!

Sukkulenter er en af de mest moderigtige planter, du kan købe til din vindueskarm lige nu, og med populære tv-programmer som DR's "Den store bagedyst" og det amerikanske "Cake Boss" er det måske ikke så underligt, at planter og kager nu mødes og forenes i en ny tendens.

Har du lyst til at kaste dig ud i at bage din eget terrariumkage eller sukkulentkage, er der masser af inspiration at hente på Instagram. Du skal blot søge på hashtagget #terrariumcake. Vi har fundet nogle af de bedste billeder til dig her.

Vi har også fundet to videoguider til, hvordan du gør, hvis du selv vil prøve kagetrenden af hjemme i køkkenet. Så er det bare at gå i gang med marcipan, fondant og frosting.

Et opslag delt af Leslie Vigil (@_leslie_vigil_) den

Et opslag delt af Sugary Crush (@sugarycrush) den

Et opslag delt af ~ Rhe ~ (@buknecakery) den

Se her, hvordan du laver din egen sukkulentkage eller terrariumkage: