Til alle os, der elsker Baileys & Kahlua: Er det her en værdig afløser?
SPONSORERET indhold

Til alle os, der elsker Baileys & Kahlua: Er det her en værdig afløser?

Gode nyheder til alle os, der elsker Baileys, Kahlua og andre søde cremede sager - nu kommer der en ny moderne cremelikør i butikkerne – og den skulle efter sigende kunne bruges til både cocktails, kaffe & chai-te.

Af: Hanne Bang Foto: Presse
29. maj. 2019 | Mad | ALT.dk

RumChata er en ny amerikansk cremelikør, der består af caribisk rom, fløde fra Wisconsin, kanel, vanilje og et særligt miks af hemmelige krydderier fra hele verden.

Inspirationen til likøren kommer fra drikken horchata, der er en frisk og sød, men krydret, læskedrik der blandet andet indeholder knuste mandler, ris og sesamfrø, og som nydes afkølet i de fleste spansktalende lande.

Ifølge pålidelige kilder skulle den nye cremelikør være lige noget for os, der elsker Baileys og Kahlua og andre søde drikkelige sager, men hvad er det lige, der gør den anderledes?

Ifølge producenten er det det faktum, at RumChata er meget nem at mikse med forskellige drikkevarer, og derfor kan bruges både i cocktails, iskaffe - og som den er ’on the ’rocks’.

Med Rumchata kan du blandt andet lave iskaffe af 3 dele dele stærk kaffe, som du blander med 1 del RumChata, og masser af knust is - den perfekte kaffe til en varm sommeraften på terrassen.

Eller du kan lave en Chata Espresso, der består af: 3 cl RumChata 2 cl Sambuca 4 cl espresso som du ryster sammen i en shaker med masser af is.

Hvis du eller dine gæster mere til te, kan du lave en skøn Chai ved at mixe 1 del RumChata med 3 dele brygget sort chai te.

Likøren indeholder 15 % alkohol og kan fås i Bilka og Føtex til 149,95 kr. for 70 cl.

Anbefalet til dig