Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Hestehale

Hestehale

9 forskellige måder at sætte en lækker hestehale

Hestehalen er ikke en ny tendens. Tværtimod. Den gode frisure har mange år på bagen, men ikke desto mindre er den genial. Der findes mange forskellige variationer, der er nemme og smukke, og vi har udplukket 9 fine af slagsen.I lang tid har midterskilning været en tendens i gadebilledet, men sideskilningen har også sneget sig ind igen. Med en sideskilning og en lav hestehale får du en enkel, men smuk frisure. Hvis du laver en dyb sideskilning, får du et mere edgy look.

Sæt dit hår i en lav, løs hestehale og lad nogle totter hænge tilfældigt og indramme dit ansigt.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din hestehale, kan du bruge accesories til at dække elastikken. Du kan bl.a. bruge en lædersnor, et spænde eller et stykke stof. Dette kan du gøre både med en høj og en lav hestehale.

Kombinér et stramt og et mere afslappet look ved at lave en helt lige midterskilning og sætte håret tilbage i en løs hestehale.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste shampooer til din hårtype

En frisure, der ser tilfældig ud, men er ganske gennemtænkt. Del dit hår i to og sno de to totter om hinanden. Brug en elastik eller en snor til at dække elastikken. Du kan også lave en helt løs knold, hvor noget af håret vil løsne sig i løbet af dagen og skabe et skødesløst look.

Hvis du ønsker en mere elegant frisure, kan du enten krølle det forreste hår, der indrammer ansigtet eller krølle spidserne.

Et mere edgy look er en helt sleek hestehale med sideskilning. Brug en kam og masser af hårlak til at trække håret stramt tilbage til en lav eller mellemhøj hestehale.

En evig klassisker er den høje hestehale. Få styr på alle de små flyvske hår med en serum og hårlak og skab volumen inden du trækker håret tilbage. På denne måde får du en hestehale som er klassisk og smuk.Om hestehalen er høj, lav eller et sted der i mellem, kan den altid se ud af lidt ekstra, hvis du snor en tot hår rundt om elastikken. Du kan også vælge at flette, for at få en ekstra detalje.

LÆS OGSÅ: Fletninger: Inspiration til sommerens hotteste frisure

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed