Klar til årets julefrokoster?

Klar til årets julefrokoster?

Årets julefrokoster nærmer sig med hastige skridt, og det betyder masser af fest og lir.
Har du styr på dine outfits til festlighederne? Hvis ikke, så er det en god undskyldning for at shoppe lækkerier til garderoben. Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af skønne designerbrands, og vi har fundet 15 lækre styles, der gør dig til festens dronning.

Skynd dig ind og shop tidens flotteste designs nu. 

Silke kjole fra Ganni: 2.199,-
Ganni gør det igen - sort stilfuld kjole uden ærmer. Kjolen er elegant og passer godt til festlige arrangementer. 

Clutch fra Leowulff: 1.176,-
Elegant clutch i sort reptilt læder med sølvdetaljer. Der er tilhørende læderrem, så den også kan bruges som skuldertaske. Passer perfekt til julefrokosten. 

Nederdel fra IRO: 999,-
Enkel wrapskirt med elastik i taljen. Super fin og elegant til julefrokosten eller en bytur med veninderne. 

Støvlet fra 3.1 Phillip Lim: 4.099,-
Super smuk og elegant støvlet i 100% læder. Passer perfekt til julens fester. 

Skjorte fra Modström: 600,-
Smuk bordeaux skjorte med kalvekrøs samt fine stålknapper i blankt sølv. Farven passer perfekt til sæsonen og julen. Den er et must-have item til julefrokostgarderoben. 

Ur fra Michael Kors: 2.099,-
Unikt ur med krystalbelagt topring samt stilrent udtryk i sølvfarvede materialer og med solid lænke i rustfrit stål. Et elegant dameur, som passer perfekt til ethvert outfit. 

Pumps fra Stylesnob: 699,99,-
Festlige pumps i glimmer og skindfor. Hælen måler 9 cm, og passer perfekt til julefrokosten, og giver et festligt twist til dit look, samt vil pynte i garderoben. 

Bluse fra Baum und Pferdgarten: 1.099,- 
Baum und Pferdgarten har gjort det igen! Fin top med blonder, som passer perfekt til sæsonens julefrokoster samt et must-have til festgarderoben. 

Stiletter fra A Pair: 1.495,-
Ruskindsstiletter med spids snude og 8 cm hæl. Klassisk, eksklusiv og tidløs stilet med et elegant og helt specielt udtryk med det åbent mellemstykke. En helt fantastisk must-have stilet til årets julefrokoster. 

Kjole fra Victoria Beckham: 4.499,-
Flot og elegant kjole i uld og foret med 100% silke indvendig. Kjolen er uden ærmer, rund halsudskæring samt lynlås bagpå. En super fin kjole til enhver fest. 

Øreringe fra Zarah Voigt Jewellery: 1.700,-
Fine og elegante øreringe i sølv fra Zarah Voigt Jewellery. Flotte øreringe i tidløst design, der kan matche ethvert outfit. 

Taske fra Zadig Voltaire: 2.699,-
Ikonisk taske i sort læder fra Zadig Voltaire. Tasken har to kæder i oxyderet sølv – en til skulder samt en til crossbody. Tasken vil give et friskt pust til dit look. 

Nederdel fra Cavalli: 2.499,-
Super flot nederdel fra Cavalli i kobolt blå. Nederdelen sidder højt i taljen, og har to lommer i siderne. Et fint og enkelt design, som passer godt til fester. 

Armbånd fra Maria Black: 1.500,-
Fantastisk smukt armbånd udført i sterling sølv med blank overflade. Et elegant og tidløst design, som passer perfekt til ethvert outfit. 

Frakke fra Heart affair: 3.700,-  
Super lækker frakke i 100% uld. Frakken har dejlig store lommer, bindebånd samt god pasform. Frakken holder godt på varmen, og passer godt til både årstiden samt har et stilrent design.