10 produkter, der booster din sundhed og energi

Når det er så koldt udenfor, har kroppen brug for et boost af energi – både udenpå og indeni. Så fyld dig, skrub dig, smør dig og plej dig med mad og skønhedsprodukter baseret på superfoods med masser af vitaminer og anti-oxidanter.

Vi har fundet 10 måder, du kan genvinde energien og gløden med naturens egen medicin.

Morbær er rige på antioxidanter, C-vitamin og jern og har et relativt højt indhold af protein. Brug dem i stedet for rosiner til madpakken, desserter, på din morgenmad eller bare som snack på farten.
Hvide Morbær fra The Raw Chocolate Company, 58 kr.
www.greenskin.dkFå bløde silkeglatte hænder med håndcremen fra Caudalie med antioxidanter fra vindruekerner og blødgørende ingredienser som shea butter og avokado ekstrakt.
Hand and Nail Cream fra Caudalie, ca. 101 kr.
www.lookfantastic.com
Acai har dobbelt så mange antioxidanter som blåbær og indeholder ca. 30 gange mere enthocyaniner end rødvin. Kapslerne fra Superfruits består af 100 procent frysetørret Acai pulver, så du kan få dit daglige skud af det fantastiske bær nemt og bekvemt.
Acai Kapsler 500 mg fra Superfruit, 143 kr.
www.naturoghelse.dk
Giv din hud en fugtgivende vitaminkur med A-, E-, F-, H- og B3-vitamin, der efterlader dit ansigt med en strålende glød.
Multi Vitamin Face Mask fra Tromborg, 210 kr.
www.greenskin.dk

Hårmasken fra Origins indeholder hvedeprotein, der reparerer og plejer skadet hår, og E- og A-vitamin, som beskytter håret under føntørring.
Rich Rewards Moisture Treatment fra Origins, 180 kr.
www.matas.dk

Når chokoladetrangen melder sig, så snup en rawfood bar, som er lavet af cashewnødder, dadler, mandler, kakaomasse, kokos og rå kakao. Rå kakao indeholder store mængder antioxidanter og fedtsyrer, der er rigtig sunde for hjerte og kredsløb.
RawBite Chocolate fra Raw Food Co., 20 kr.
www.helseriet.dk

Hæld bogstavelig talt antioxidanter i dig med dette pulver, der blandes op med vand og drikkes. Pulveret er en blanding af tørrede bær som hindbær, blåbær og acai og giver dig det daglige skud energi og velvære.
Super Berry Powder With Acai 30 Day fra Perricone MD, ca. 396 kr.
www.beautybay.com

Når det er så koldt og blæsende, er det godt at tilføje en serum til din skønhedsrutine. Denne lækre serum fra A´kin indeholder både omega 9, 3 og 6 og vitamin A og E og efterlader din hud fast og skinnende.
Pure Alchemy Cellular Radiance Serum, ca. 229 kr.
www.lookfantastic.com
Læbesalven fra Ole Henriksen blødgør og styrker dine læber med den afrikanske røde the, der er fyldt med antioxidanter.
African Red Tea Exfoliating Lip Salvation fra Ole Henriksen, 88 kr.
www.beautybay.com

Plej også din hud, når du fjerner resterne af dagens makeup med denne milde makeupfjerner fra Rudolph Care. Den er baseret på Acai bær og er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter og efterlader huden med en naturlig glød.
Acai make-up Remover fra Rudolph Care, 295 kr.
www.greenskin.dk


Se også: Find den rigtige pleje til din hårtype »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed