12 kendte kvinder

Foto: Jakob F.S., Petra Kleis, Thomas Lekfeldt, Ditte Capion, PR og Privat. Sådan ser 12 kendte kvinders morgenrutiner ud.

12 kendte kvinder: "Sådan er min morgenrutine"

Tre tryk på snooze-knappen, madpakkeproduktion og koldt vand i ansigtet. ALT for damerne har spurgt 12 kvinder, hvordan de begynder en ny dag og hvilke skønhedsprodukter, der hjælper dem godt på vej.

Le Gammeltoft

43 år, CEO og grundlægger af mediehuset Heartbeats.

le-gammeltoft.jpg

Min morgenrutine består af... bad, creme, makeup og tøj. Jeg bruger ikke meget mere end 20 minutter, for jeg skal også gøre to piger klar til skole og børnehave. Men dagen skal starte med et brusebad. Jeg vasker hår hver anden dag. Derefter er min faste rutine: Vichy-deodorant, Chanel-parfume og A-vitamin- og fugtighedscreme fra Environ. Makeuppen er enkel. Foundation og concealer fra Chanel, pudder og øjenbryns-børste fra Tromborg og mascara fra L’Oréal Paris. That’s it.

mascara.jpg

Telescopic Mascara, L’Oréal Paris, 130 kr. 

Katrine Engberg 

45 år, krimiforfatter

Katrine_Engberg.jpg

Min morgenrutine består af... et bad, espressokaffe og madpakkesmøring. Vi står tidligt op, så der er ro omkring morgenmaden. Jeg prioriterer, at der er tændte stearinlys, god musik, tid til avislæsning og blødkogte æg hver eneste morgen, også i hverdagene. Det er den måde, vi bedst kommer i gang med dagen på hjemme hos os. Fordi jeg døjer med tilbagevendende pigmentpletter fra gamle solskader går jeg med faktor 50 i ansigtet hver dag året rundt. En af mine favoritter er den lette dagcreme fra Dermalogica.

ansigtscreme.jpg

Pure Light, spf 50, Dermalogica 530 kr.

Anne Nowak

44 år, kunstner med workshop og butik på Frederiksberg

anne-nowak.jpg

Min morgenrutine består af... den daglige tørbørstning med Karmamejus børste. Det er en form for accept af min krop og en kærlig måde at sige godmorgen til mig selv. Dernæst brusebad og en tur med en jadestensrulle i ansigtet. Det har været en del af de kinesiske skønhedsrutiner i årtusinder, og det forstår jeg godt. Mit ansigt vågner først rigtigt op to-tre timer senere end mig, så det er tiltrængt med al den hjælp, jeg kan få udefra. Videre er opskriften serum og ansigtscreme med masser af fugt. Og så det allervigtigste overhovedet: Kaffe, når jeg når mit værksted. Det er min vigtige rutine. Fik jeg nævnt kaffen?!

boerste.jpgRecharge Ionic Body Brush, Karmameju, 480 kr.

Katrine Greis-Rosenthal

36 år, skuespiller

katrine-greis-rosenthal.jpg

Min morgenrutine består af... et dyp i Øresund. Jeg bor i Taarbæk, nord for København, og jeg har derfor adgang til havet tre minutter fra min hoveddør. Det er fuldstændig luksus og den bedste start på dagen uanset årstid og vejrudsigt. Derefter smører jeg Karmamejus Hero Age-Defence pH Solution i ansigtet, så Rudolph Cares Instantly Smoothing Serum, og hvis det er tørt i vejret, slutter jeg af med Karmamejus Velvet Face Cream 01. Til sidst får mine lokker lidt hårolie, og et par gange om ugen bruger jeg Aesops hårmaske som en pasta i spidserne.

Aesop.jpg

Rose Hair & Scalp Moisturising Masque, Aesop, 220 kr.

LÆS OGSÅ: Her er produkterne, der giver håret selvtillid

Lotte Tegner Freddie

86 år, journalist, forfatter, foredragsholder og tv-vært

lotte-freddie.jpg

Min morgenrutine består af... kaffe, grovbirkes eller langtidshævet surdejsbrød fra Aldi, Berlingske, tænder der skal børstes, et bad og så deodorant fra Nivea eller Kenzo Flower. Derefter får ansigtet Clarins NutriLumière, øjnene får sort kohl-øjenblyant, munden læbestift og så bodylotion. Allerhelst Morrocanoil Body Soufflé i den originale duft, når jeg har råd. Den er ultraluksuriøs, derfor dyr, så jeg ønsker mig den altid til jul og fødselsdag. Jeg har bedt om, at den kan laves til parfume, for det er den skønneste duft.

brow-pencil.jpg

24/7 Glide On Eye Pencil Zero Black, Urban Decay, 155 kr.

Sine Ginsborg

47 år, makeupartist og indehaver af Sine Ginsborg Makeup School

sine-ginsborg.jpg

Min morgenrutine… skal gå hurtigt. Jeg renser altid hud morgen og aften. Rens og fugt er i centrum, men heller ikke ret meget andet. Jeg står op så sent som muligt, og jeg sidder ikke og læser avis eller spiser morgenmad i timevis. Jeg skal bare afsted.

PH-formula.jpg

E.X.F.O. Cleanse, pHformula, 270 kr.

Annette Heick

49 år, journalist, tv-vært, skuespiller mm.

AnnetteHeick.jpg

Min morgenrutine består af... travlhed! Jeg kaster koldt vand i hovedet, creme i ansigtet og så ned og smøre madpakker. Det er en heldig dag i dag, for der har jeg nået at få mascara på. Jeg er ikke et mærkedyr, når det kommer til hudpleje, men jeg går op i, at det er rent og danskproduceret.

Beauté Pacifique.jpg

Crème Métamorphique Vitamin A Anti-Wrinkle Creme, Beauté Pacifique, 400 kr.

Marianne Jensen

50 år, hårstylist og indehaver af Marianne Jensen Hair

MarianneJensen.jpg

Min morgenrutine ... er bedst, når jeg vinterbader. Jeg elsker de dage, hvor jeg kan starte med at springe i Øresund. Jeg bruger Tromborgs Antiaging Molecular Cream og lidt olie ovenpå. Det giver et friskt look. Jeg går med ganske lidt makeup til hverdag, men jeg bukker altid mine vipper og går aldrig ud uden blush på. Det er altid en Creme Blush fra Tromborg eller Kjær Weis. Jeg kan så godt lide, når huden ser levende ud. Kjær Weis har en palet med foundation, læbepomade, creme blush og øjenskygge. Det er alt, jeg behøver. Til mit hår bruger jeg Hair Resort Spray fra Kevin Murphy. Jeg tørrer det ikke, men lader det lufttørre, så det ser mere naturligt ud.

Kevin Murphy.jpg

Hair.Resort.Spray, Kevin Murphy fra Nicehair.dk, 218 kr.

LÆS OGSÅ: Er dit hår ved at give op? Her er frisørens 7 bedste råd

Neel Rønholt

37 år, skuespiller

Neel_portræt.jpg

Min morgenrutine... er blevet ret god, siden min yngste datter begyndte at sove igennem. Om morgenen renser jeg mit ansigt, så bruger jeg en ansigtsmaske fra Bioeffect og derefter serum – gerne med C-vitamin eller hyaluron. Så ansigtscreme og øjencreme. Til sidst smører jeg altid ansigtet med min favoritsolcreme, Smart Tone fra Zo Skin, der har lidt farve og faktor 50 og giver min hud den flotteste glød. Og bare rolig, jeg børster også tænder…

Smart Tone BroadSpectrum Zo Skin Health.jpg

Pleje, solfaktor og let dækkeevne på samme tid. Smart Tone BroadSpectrum, Zo Skin Health, 480 kr.

Maria Barfod

41 år, dj og podcaster

MariaBarfod_Fedty.jpg

Min morgenrutine... er at prøve at få min mand til at aflevere, når altså han er i landet. Så kan jeg stå op, når alle drengene er på vej ud ad døren, og min morgen kan bestå af farvelkys fra dem alle efterfulgt af en stor kop kaffe og ro. Jeg er ikke moderen, der står op med friskbagte boller og tandsmør. Mine sanser skal lige vågne, så mine bedste sider kan begynde at udfolde sig langsomt til lyden af P8 Jazz. Så lidt vand i hovedet, Decleors Baume Cica-Botanic i ansigtet og så til yoga.

decleor-aroma.jpg

Baume Cica-Botanic Balm, Decléor, 290 kr.

Ditte Ingemann

40 år, madskribent, kogebogsforfatter, madstylist mm.

DitteIngemann.jpg

Min morgenrutine... er, at jeg som det allerførste tænder min kaffemaskine, går tilbage i sengen og venter, mens den varmer op. Så brygger jeg en kop kaffe, som jeg også drikker i sengen, og sådan starter min morgen hver eneste dag. Derefter går turen til badeværelset, hvor jeg renser min hud. Det seneste års tid har jeg brugt produkter fra The Ordinary, der trænger nemt ind i huden.

ORDINARY.jpg

100% PlantDerived Squalane, The Ordinary, 80 kr.

Mette Bluhme Rieck

38 år, journalist og tv-vært

mette-rieck.jpg

Min morgenrutine... består af tre gange snooze på telefonen og så op med panik i øjnene, fordi jeg således allerede er 27 minutter forsinket. Derefter rens, fugtspray, serum, øjencreme og så en dagcreme med solfaktor 50. Alt sammen Dermalogica. Jeg bruger aldrig andet til mit ansigt.

Antioxidant-Hydramist.jpg

 

Antioxidant Hydramist, Dermalogica,120 kr.

LÆS OGSÅ: Årets hudpleje-klassiker går forrest i populær trend

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud, Hudpleje og Makeup