Dansk design regntøj i Magasin

Dansk design regntøj i Magasin

Der findes 121 grunde til, at du bør investere i dette danske tøj-brand

Danske Rains har skabt regntøj, der – endelig - gør sig som et stilsikkert indslag i jakkegarderoben.

Sponseret indhold Af 14.feb.2017 Mode

Når man overvejer, at det i gennemsnit regner 121 dage om året her i landet, så kan det alligevel godt undre, at der ikke for alvor var nogen, der tænkte på det før 2012: At designe moderigtigt og stilsikkert regntøj.

Det var nemlig først i 2012, at danske Rains – det nyskabende og moderigtige regntøjs-brand – blev grundlagt. Op til da havde regnfrakker typisk været et praktisk anliggende. Ofte gjort i en skrigende, gul farve, så man stod ud i uvejret eller på børnehavens legeplads. For det var som oftest børn, der blev pakket ind i de gule gummitelte og sendt ud på den plaskvåde legeplads, mens vi, de mode(selv)bevidste voksne, foretrak gennemblødte frakker, der resten af dagen kunne hænge til tørre med en lugt af våd hund.

Men ligesom en varm sommerdag endelig lader os trække i yndlingskjolerne og sommertoppene, så har Rains i dag formået at gøre noget så hverdagskedeligt som regn til en oplagt mulighed for at iføre sig en stilsikker regnfrakke.


Praktisk men stilsikkert

Inspirationen er hentet fra de klassiske regnjakker, men i Rains har man kombineret det klassiske snit med en farveskala, der består af afdæmpede, nordiske nuancer, og dermed lever regnjakkerne op til brandets egen filosofi om, at funktionaliteten altid skal ses i samspil med æstetikken.

En funktionalitet der blandt andet kommer til udtryk i de åndbare og langt lettere regnjakker. I Rains regnjakker består materialet af 50 pct. polyester og 50 pct. polyurethan, og så har man samtidig afholdt sig fra at udstyre jakkerne med alt for meget tingeltangel. De er holdt i det tidsløse, simple og nordiske design, der de sidste mange år har kendetegnet det skandinaviske look


     Rains Long Jacket                  Rains Curve                         Rains Curve

 Men det er ikke kun stilsikre regnfrakker, som Rains vil udstyre danskerne – og resten af verden – med. Den simple og funktionelle æstetik er videreført til både brandets rygsække og tasker samt diverse accessories. Faktisk kan du i dag både shoppe alt fra nøgleringe til mobil og tablet covers. 

Med æstetikken som hovedrolle

Den underspillede finesse, som kendetegner tøjmærket, synes også at gå igen i deres nye film i samarbejde med Magasin med titlen "Magasin Meets...". En række film som Magasin løbende producerer. Denne gang møder Magasin Rains i et æstetisk univers fyldt med dybde og en karakteristisk speak af Steen Jørgensen, der spiller på det danske og ofte utilregnelige klima.

Se Magasins store udvalg af Rains-produkter her

Se Filmen her:


    Henter...