Valentinsgave til Valentinsdag kvinder
Foto: Viktor Nilsson for ALT for Damerne Idéer til, hvad du skal ønske dig i gave på Valentinsdag.

Valentinsgave til Valentinsdag

13 ting, du skal forære dig selv på Valentinsdag

Den kommer hvert år. Den 14. februar er Valentinsdag – dagen, hvor hele verden svømmer i Valentinsgaver, røde roser og hjerteformede chokoladeæsker. Vi fejrer kærligheden til en vi har kær - eller kærligheden til os selv - og har disse 13 ting på indkøbslisten.

Den sidste sne er forsvundet og foråret lurer lige om hjørnet. Udover varmere vejr og længere dage, byder foråret på en mere romantisk stemning, og vi er mange, der drømmer om en Valentins-kærlighed.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du over din valentin-blues som single

En oprigtig kærlighedserklæring den 14. februar kan vi ikke garantere, men vi går aldrig glip af en mulighed for at fejre kærligheden til en vi holder af, - eller kærligheden til os selv.

Vi har samlet 13 ting, du skal forære dig selv som valentinsgave på Valentinsdag.

Varme rytmer. Der er mange måder, man kan fejre kærligheden på. Hvad med at tage ud og få en kulturel oplevelse sammen. Overrask din elskede med en koncertoplevelse. Der er masser af gode navne på scenerne i hele Danmark. Hvad med Jessie Ware?

Koncert, Jessie Ware i Vega, 295 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

”Diamonds are a girl’s bestfriend”. Et helt unikt smykke til en helt speciel kvinde – dig. Hvis ikke en fingerring, så noget andet rundt. På et armbånd er der jo plads til flere sten. Vi er glade for Ro Copenhagen, der kan få hjertet til at slå en ekstra gang.

Armbånd, Ro Copenhagen, 6.400 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

De gode vitaminer. Et smukt, fyldigt og sundt hår ville vi aldrig sige nej tak til, og med disse sjove vitamingummibamser får kroppen et skud biotin, Acerola (Vitamin C) og folsyre, som tilsammen vedligeholder håret, bidrager til dannelsen af kollagen og normal bloddannelse. Ja tak.

Vitaminer, Beauty Bear, 250 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

Helt ned i gear. Forkæl dig selv og din bedre halvdel med en Spa Ophold Deluxe-behandling hos Skallerup Seaside Resort, hvor I får et døgns ultimativ forkælelse med wellness, gourmet og eksklusivt ophold i luksuslejlighed i første klitrække.

Spabehandling, Skallerup Seaside Resort, 2.300 kr. pr. person.

Valentinsgave til Valentinsdag

Et sæt lækkert lingeri. Hvis du skal imponere din partner – eller blot føle dig ekstra godt tilpas, så forkæl din undertøjsskuffe med et smukt sæt undertøj i en Valentinsfarve.

BH, Agent Provocateur, 650 kr. Trusser, Agent Provocateur, 300 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

Det gode læsestof. Giv en gave, der varer lidt længere. Udover Eurowoman, så har vi også en masse andre populære magasiner og ugeblade, så der er helt sikkert noget til den læseglade. Se de mange forskellige tilbud og bestil et gaveabonnement her.

”Netflix and chill”. Står Valentinsdag ikke på restaurantbesøg og fletten fingre, så inviter en veninde hjem i sofaen til popcorn og en god film på Viaplay.

Valentinsgave til Valentinsdag

Sig det med champagne. Denne gave er måske sjovere at give, end at modtage. Men, en champagne fra champagnehuset, Moët & Chandon pynter både på reolen og smager dejligt i favoritchampagneglassene. Dét, er da en sjov måde, at sige "jeg elsker dig" på.

Champagne, Champagne Moët Rosé Impérial Brut hos Løgismose, 1.100 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

Lige så liderlig som en ged. Lad dig ikke forskrække af det noget zoologiske navn. ”Horny Goat Weed” er et kosttilskud med elskovsfremmende urter som ginseng, maca og bispehue. Sidstnævnte blev kendt for at kunne styrke den seksuelle formåen, efter en hyrde opdagede, at hans geder var særdeles aktive efter at have spist urten. Du kan nøjes tage planterne på pilleform, hvis du er ude efter samme effekt.

Vitaminer, Vitaviva, 308 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

You make med blush. Få kinderne til at rødme indtagende med eller uden kærlige kys og flirt. Max Factors blush hjælper dig på vej, og kommer i mange forskellige toner af valentinsfarven rød.

Blush, Max Factor hos Nicehair, 100 kr. (sponsoreret)

Valentinsgave til Valentinsdag

Duften af kærlighed. Perfekt som værtindegave – også når det er dig selv, der har inviteret. Duftlysene fra Raaw by Trice er lavet af ren kokosvoks og har en blyfri bomuldsvæge. Og hvorfor så tænde dette lys lige præcis på Valentinsdag? Jo, fordi det er koldt udenfor, og det er lige præcis her, det er mest tiltrængt med varme, omfavnende dufte.

Duftlys, Raaw by Trice, 450 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

Intelligent erotik. Om det skuffer dig eller ej, så er dette ikke en ny roman a la "Fifty Shades of Grey". Det gør ikke Esther Perels bog mindre interessant. I "Erotisk intelligens" udforsker den erfarne terapeut utroskaben, længslen efter det forbudte og evnen til at holde erotikken ved lige i parforholdet. Fejr kærligheden ved at bliver klogere på den.

Erotisk Intelligens, Esther Perel, 300 kr.

Valentinsgave til Valentinsdag

Chokoladelækkert. Vi vælger at tro på dem, som siger, at chokolade er godt for hjertet og humøret, og forfører modtageren med chokolade. Hvad med en fyldig mørk chokolade med 12% fuldkornscornflakes, mint og minimum 60% kakao og med masser af smag?

Chokolade, Easis hos Med24, 30 kr. (sponsoreret)

Glædelig Valentinsdag!

Se, hvad vi ellers skriver om: Valentinsdag