sæsonens pæneste flade sko
Foto: PR Hvem elsker ikke flade sko?

Her er sæsonens pæneste flade sko

20 flade sko, du kan bruge til hverdag og fest

Sneakers, badesandaler, loafers og ballerinaer – kært barn har mange navne, og de virker altid. Du skal bare finde dem, der kan lidt mere.

Med en travl hverdag, lange arbejdsdage og et socialt liv, der også skal vedligeholdes, er der ikke plads til ømme fødder. Så enkelt er det. Derfor skal du lægge de høje sko, der gnaver og klemmer, på hylden og finde de flade sko frem.

LÆS OGSÅ: En ny type jeans kommer til at overtage din garderobe

Den flade sko kan nemt blive lidt for afslappet, men hvis du vælger et par, der har nogle gode detaljer og er elegante at se på, er der intet problem. Og du kan sagtens bruge dem med farverige nederdele, klassiske habitbukser og florlette kjoler, der med ét bliver tonet lidt ned.

Instagram-fænomenet Josefine Haaning sætter de åbne loafers sammen med en vamset strik og jeans, og det samme kan du!

Skulle det være et par sneakers, der kan give dig et mere sporty look, et par loafers, der kan gøre dit udtryk mere chikt og klassisk, eller måske ballerinaen, der aldrig går af mode? Ej at forglemme badesandalen, der sandsynligvis er en uundværlig del af din sommergaderobe og sagtens både kan være feminine og elegante. Se bare på stilikon og smykkedesigner Sophie Bille Brahe, der kombinerer de nærmest ikoniske Havaianas-sko med en silkekjole.

Sådan kan du bruge dine loafers

Loafers er kommet tilbage i stor stil takket være Gucci, og den forholdsvis nyankommne kreative direktør, Alessandro Michele, hvis kærlighed for bedstemor-tendensen skinner tydeligt igennem. Hvis du vælger en stivere og mere klassisk udgave, kan de bruges til kontoret og det formelle look, men også jeans og en t-shirt, og ellers kan du gå efter de mere sæsonprægede og ”funky” udgaver, der passer utrolig godt til simple kjoler og nederdele.

Her får du vores 5 favoritter:

Billi Bi, 1.200 kr.

Topshop, 400 kr.

Gucci, 5.200 kr.

Notabene, 1.700 kr.

#Chiaralovestods, 3.200 kr.

Sådan kan du bruge dine ballerinaer

Kombiner dine yndige ballerinaer med et par rå jeans eller herrebukser. Det vil skabe et yderst smart, men stadig formelt udtryk. Hvis du har råd til et par fra Chanel, er det en investering, du ikke vil fortryde.

Her får du vores 5 favoritter:

Chanel, 4.000 kr.

AGL, 1.750 kr.

Repetto hos Stylebop, 1.500 kr.

Notabene, 1.800 kr.

Chloé, 2.900 kr.

Sådan kan du bruge dine badesandaler

Brug dem til et par løse herrebukser, en kort og formel nederdel eller din yndlingskjole for et smart, og ikke mindst utroligt behageligt, look.

Her får du vores 5 favoritter:

Birkenstock, 950 kr.

Anonymous Copenhagen, 1.300 kr.

FitFlop, 780 kr.

Marni, 2.100 kr.

Mango, 700 kr.

Sådan kan du bruge dine sneakers

Prøv at brug dine sneakers som var de et par pæne sandaler. Det giver smukke kontraster, når du sætter dem sammen med feminine eller florlette skørter. Leg med farver, former og materialer – der er altid plads til sjov, når det kommer til sneakers.

Her får du vores 5 favoritter:

Gucci, 2.950 kr.

Ecco, 1.100 kr.

Custommade, 1.600 kr.

Billi Bi, 1.000 kr.

Adidas, 800 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko, Sommer, Trends, Guide og Sneakers