sponsoreret indhold
Jane Birkin
SPONSORERET indhold

Det siger dine skønhedsrutiner om dig

Er du til et laissez faire-look, er du den groomede type, eller er du hoppet med på more is more-tendensen? Find dig selv.

Af:: Julie Bruun Lund Foto: Getty Images
21. mar. 2019 | Mode | Magasin

A la française

De franske kvinder og deres skødesløse elegance er dit skønhedsideal. Du holder af det naturlige look med småuglet hår og let makeup. Men ingen, ingen, skal nogensinde tage den sorte mascara fra dig. Den er dit varemærke.

Jane Birkin
“Mig? Jeg har da ikke gjort noget!” Fransk naturlig skønhed i form af Jane Birkin. Foto: Getty Images.

Håret

Du er typen, der ikke reder dit hår. Eller du lader i hvert fald som om. For du har vigtigere ting at tage stilling til. Som for eksempel din digtsamling. Men for at det ikke skal ende i dreadlocks, børster du, når ingen ser dig, håret igennem med din Mason Pearson-børste.

Nylon BN2, MASON PEARSON, 1.145 kr.

Øjnene

Der er kun én ting, der havner på dine øjne, og det er mascara. Du giver den en ordentlig omgang og kan godt finde på, med vilje, at få børsten til at skride i påføringen, så der havner lidt sværte under øjnene. Det vidner om levet liv.

Eyes to Kill Eccentrico, GIORGIO ARMANI, 260 kr.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Læberne

Aldrig om du kunne drømme om at tegne dine læber op med læbeblyant og læbestift. Men du kan godt lide, at læberne får lidt farve, som var de blevet kysset hele natten. Du dupper den matte læbestift et par gange på dine læber for en vaskeægte pariser-trutmund.

Powder Kiss A Little Tamed, MAC, 170 kr.

Kinderne

Hindbærrøde kinder, som havde du lige dyrket uforpligtende sex, er idealet. Men når nu virkeligheden hedder kontornusseri, priser du dig lykkelig for den lille tube, hvis gelé giver god og naturlig effekt.

Cloud Paint, GLOSSIER,140 kr.

Neglene

De skal stå spejlblankt som en japansk æske og være i klassisk rød. Ingen grund til at lave om på noget, der dur.

Nail Polish Really Red, ESSIE, 100 kr.

Kroppen

Du gad godt, du kunne lave både hovedstand og kragen på yogamåtten. Men du er bedst til Shavasana. Du rækker ud efter en opstrammende bodylotion og smører den på, mens du taler pænt til din krop.

Firming Body Lotion, TRILOGY, 179 kr.

LÆS OGSÅ: Trice Angie Christiansen har fundet olien, som skaber balance og "giver en smuk, sund glød"

Duften

Duften af rent sengetøj, der har blæst i vinden i et sommerhus i Provence, gad du godt, du kunne indkapsle på flaske. Den næstbedste og noget nemmere løsning er duften i flasken her. Ren, sprød og aldrig for voldsom.

Pure Grace EDT, PHILOSOPHY, 355 kr.

Bonus

Sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø. Alle de gode fedtsyrer fra frøekstrakterne smører din hud indefra og får den til at stråle. Du prøver også at overbevise dig selv om, at hvis du får sådan et shot hver morgen, balancerer det nok meget godt med det glas rødvin, du får om aftenen.

Organic Pure Oil M, MK MAYBRITT KREWALD, 330 kr.

American beauty

Vindblæst hår, fregner og glødende hud, som kom du lige fra stranden, er sådan, du drømmer om at se ud hver dag. Heldigvis har du fundet smutvejene, så du, foran computeren, alligevel kan se naturligt velplejet ud på en grå storbymandag.

Cindy Crawford
Godt hår og glødende hud. Cindy Crawfords groomede look holder i dag, i morgen, for evigt. Foto: Getty Images.

Håret

Når det skal være utrolig casual, bruger du moussen i håndklædetørt hår og lader det lufttørre. Skal der være lidt mere styr på det, og det kan du jo godt lide, skaber du tilfældige fald i håret med fladjernets limousine-model. Du kan nærmest selv komme i tvivl, om du kommer lige fra badeværelset eller en vindblæst powerwalk i skoven.

The New Gold Standard, GHD, 1.499 kr.

Beach Wave Mousse, MOROCCANOIL, 219 kr.

Øjnene

Der er ikke noget, der slår et sæt gode bryn. Det kræver lidt øvelse at få tryllet dem frem, så de ser mest fyldige og mest naturlige ud. Du sværger til et pudder, da det lægger sig pænest mellem hårene, så du undgår hårde streger.

Definition Brow Palette Precision Brow Palette, NUDE BY NATURE, 250 kr.

Læberne

Panikken kan let brede sig, hvis du opdager, at din tro følgesvend ikke er kommet med i håndtasken. Lipglossen, som ikke ser for plastik-agtig ud, men blot giver læberne et smukt skær og holder dem velplejede.

Chubby Plump & Shine Pink and Plenty, CLINIQUE, 175 kr.

Kinderne

Hvem der bare havde mulighed for dagligt at løbe frem og tilbage Baywatch-style på Venice Beach. Ikke blot for de gode benmusklers skyld, men også så kinderne kunne få den friske glød, der klæder dig så godt. Du snyder med misten, du altid har med i tasken, og som giver et dewy LA-look.

Travelsize Beauty Elixir, CAUDALÍE, 120 kr.

LÆS OGSÅ: Massimo Mazotta Møller: "For at minimere rødme og ujævnheder anbefaler jeg..."

Neglene

Naturlige velplejede korte negle er sagen. Serummet holder neglebåndene smidige.

Nail Oil Serum, DEPEND, 109 kr. Fås hos Magasin.

Kroppen

Huden skal stråle, som havde du lige hængt ud ved havet og efterfølgende brugt sandet til at skrubbe al den kedelige grå hud væk. Du er, som sagt, ikke i nærheden af Venice Beach eller nogen anden strand. Så er det godt, du har en god bodyscrub i badet.

Tropical Blossom Body Polish, EVOLVE, 249 kr.

Duften

Uskyldig udenpå, men en værre én indeni med duft af rose og bær.

Miss Charming EDP, JULIETTE HAS A GUN, 650 kr.

Bonus

Hvis ikke tænderne står som snehvide perler, og munden dufter af pebermynte, kan alt andet være fløjtende lige meget.

Classic Strong Mint tandpasta, MARVIS, 40 kr.

Drama queen

Du kan godt lide opmærksomhed og gerne med orange læber og glimmer på neglene. Og når andre klæder sig i gråmeleret, trækker du i regnbuefarver. “Hverdag er en fest” er ikke bare noget, du siger. Du efterlever det.

Grace Jones
Kan læberne ikke altid trække lidt mere læbestift? Grace Jones viser maksimalisme-vejen. Foto: Getty Images.

Håret

Den får ikke for lidt, når du skal style dit hår. Ikke et strå skal sidde forkert. Men du anerkender også, at hovedbunden har brug for en pause, så du bruger en hårshampoo, der skurer alle stylingprodukter ud af håret på en blid måde.

Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo, REDKEN, 165 kr.

Øjnene

Du aner jo ikke, om du er i humør til pudderlyserød, karamel eller 70 % mørk chokolade på øjenlågene, når du står op i morgen tidlig. Tak til Dior Backstage, som imødekommer dit lunefulde og kreative sindelag.

Eye Palette, DIOR BACKSTAGE, 370 kr.

Læberne

Du er ligeglad med, at mangen en makeupartist har pointeret, at en rød læbestift med blå undertone får tænderne til at se hvidere ud. En orange læbestift med solskinsundertone vækker mest opsigt, så den smører du på læberne.

Le Phyto Rouge Orange Acapulco, SISLEY, 355 kr.

Kinderne

Selv du synes måske nok, at det kan blive for meget med en Kardashiansk contouring. Vi er ligesom videre. Men det, der stadig virker og har gjort det siden 80’erne, er highlighteren på det øverste af kindbenene understreget af en bronzer og lidt blush.

Pure Color Envy Sculpting Face Trio, ESTÉE LAUDER, 325 kr.

LÆS OGSÅ: Ulrikke Toft Simonsen har fundet kærligheden i en "blid ansigtssæbe, der fjerner snavs uden at udtørre"

Neglene

Højpigmenteret og hurtigtørrende. Det er præcis sådan, en neglelak skal fungere, hvis man spørger dig. Og så skal der knald på, gerne som var et konfettihorn sprunget i luften ud over dine fingerspidser.

Nail Lacquer Take Fountain, SMITH & CULT, 185 kr.

Kroppen

Tørre albuer og krakelerede skinneben er absolut forbudt. Kroppen fortjener fed creme, så den bliver blød som flødeskum.

Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, KIEHL’S, 285 kr.

Duften

Du skal frem i verden. Det samme skal din parfume, og den skal dufte vampet af musk.

For Her EDP, NARCISO RODRIGUEZ, 660 kr.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Bonus

Øjenbryn skal naturligvis ikke være to tynde streger. Men der skal absolut heller ikke gå uni-brow i den. Du har allieret dig med en pincet, der giver dig mulighed for at være præcis, og som også matcher din farvestrålende makeuppung.

Mini Slant Tweezer Make Believers, TWEEZERMAN, 139 kr.

Anbefalet til dig