sponsoreret indhold
2021 bliver året, hvor du arbejder smart og moderne – og denne computer hjælper dig undervejs
SPONSORERET indhold

2021 bliver året, hvor du arbejder smart og moderne – og denne computer hjælper dig undervejs

Et usædvanligt år kræver nyskabende løsninger. Og når livet ændrer sig, kan det være nødvendigt at overtage kontrollen. MSI Prestige er dit værktøj – en computer med specifikationer helt i top, der aldrig svigter.

22. dec. 2020 | Mode | MSI

I det store og hele har livet ændret sig her i år. Privat, men også arbejdslivet. For mange af os har det betydet, at vi har fået hjemmekontor. Udover påvirkningen af din ergonomiske situation og dit kaffeforbrug, så er vi mange, der har måtte erkende at: Det ikke er særligt nemt at kombinere en dejlig hverdagsstue eller et køkken med et improviseret hjemmekontor.

Dit hjemmekontor bliver pludseligt stilrent

Uanset om du sidder på hug ved køkkenbordet, ligger henslængt i sofaen eller er en af de heldige asener, som har plads nok til at indrette et værelse specifikt til arbejdet, så er det åbenlyst, at når du slæber løse ledninger, adaptere og ergonomiske stole med hjem, at din bolig pludselig ligner… et veludrustet kontor.MSI-x-Cafe-Alt---intext-1.jpg

Den anerkendte laptopproducent MSI, kan tilbyde en del af løsningen på dette, da deres designfilosofi giver en potent præstation med et stort fokus på design. Virksomheden fra Taiwan er især blevet kendt som producent af komponenter og computere til de allermest kræsne e-sportsfolk, men har i de seneste år ændret fokus til også at inkludere potente laptops til kontorarbejde og kreative opgaver.

Da MSI udviklede sin Prestige-serie, fokuserede de på at udvikle et elegant design, som man ikke kan skamme sig over, uanset om det er en del af kontor- eller hjemmemiljøet. Resultatet er en tynd computer, som kun vejer 1,29 kg. Trods den lette vægt er computeren stabil og robust.

Prestige-serien er designet med lige og rene linjer, og er fremstillet i børstet metal, som er let som plastic, men lige så stabilt som stål. For dem, som er på jagt efter et personligt udtryk i alt, også hvad angår elektronikken, fås MSI’s laptops i tre forskellige farver: hvid, rosa eller grå.

Smart, både udvendigt og indvendigt

Under den elegante skal gemmer der sig også potent teknik. Alle modeller er udstyret med ultramoderne processorer, som bruger mindre batteri og holder sig kølige, når man arbejder med tunge applikationer, skærme i 1080p- og 4k-versioner, og et kompakt ekstra grafikkort. Men det imponerende er nærmere, hvor nemt (og elegant!) computeren arbejder.MSI-x-Cafe-Alt---intext.jpgDet drejer sig ikke om design for designets skyld. Når du åbner din laptop vinkles underdelen af computeren på grund af de smarte hængsler, og samtidigt får ventilatoren adgang til frisk luft, uanset hvilket underlag, computeren placeres på.

Vågner hurtigere end dig

Uanset om du er en talnørd eller en contentskaber, så er MSI’s laptops fremstillet til at være hurtige og nemme at anvende. Ingen problemer. Den er klar fra hvileindstillingen på under et sekund, har et hurtigopladende batteri (en ti timers arbejdsdag uden opladning) og support til WiFi 6 og den nye Thunderbolt 4. Der er dobbelte USB-porte og dobbelte Thunderbolt-porte på siderne, trods computeren slankere design. Hvis du ikke har tid til en fuld opladning, så er det nok at oplade i et kvarter for at kunne bruge computeren i halvanden time.

Kort sagt, hvis du (eller din hverdagsstue!) er på jagt efter en supertynd og multikompetent computer, der også kan udgive sig for at være en stilren indretningsdetalje, så gør MSI din arbejdsdag sjovere og smartere.