3 smukke makeup-looks: Sådan skaber du dem selv

Foto: Franne Voigt Se 3 smukke looks her.

3 smukke makeup-looks: Sådan skaber du dem selv

Se her, hvordan du nemt selv skaber 3 smukke makup-looks, som gør dig klar til både arbejde og fest.

3 smukke makeup-looks: 

1.jpg

Nydelig nude

Stjernen i et no-makeup-makeup-look er en frisk, velfugtet hud. Brug en fed creme, dæk urenheder og mørke rande med en cremet concealer, og dup transparent pudder ovenpå i T-zonen. Udjævn dine bryn med en brynpen, og børst dem med en bryngelé. Markér globelinjen og vippekanten under øjet med en mat, beige øjenskygge, og giv vipperne lidt brun mascara. Dup til sidst en rosenfarvet læbestift på læber og æblekinder.

look_1_produkter.jpg

Foundation Stick, Bobbi Brown, 380 kr. Eyeshadow i farven Wedge, Mac, 160 kr. Hyaluronic Hydra Powder, By Terry, 362 kr.

look2.jpg

Frisk hverdag

Fokuser på friske øjne og naturlige øjenskygger, der giver øjnene glød. Brug en stor pensel, og læg øjenskyggen på hele øjenlåget og lidt op over globelinjen for et blødt og naturligt resultat. Buk øjenvipperne, det gør underværker for trætte øjne og får dine vipper til at syne længere. Mascara skal på bagefter. To lag oppe og et lag nede. Slut af med at lægge en cremeblush i en svag dråbeform langs kindbenet for et sundt og friskt look.

look2_produkter.jpg

Eyeshadow i farven Tempting, Mac, 160 kr. Lip2Cheek i farven Modest, Rms, 299 kr. Lash Slick Mascara, Glossier, 120 kr.

look3.jpg

Klar til fest 

Leg med farver og glimmer, og find din yndlingskombination eller en farve, der matcher dit outfit. Her er den rosa øjenskygge lagt på hele øjenlåget. For at undgå, at glimmeret drysser ud over det hele, så miks den med en glimmerprimer på din hånd, før du påfører den, og dup den på med en vatrondel. Hold evt. en kleenex under øjet for at undgå spild. Fuldend dette look, hvor der er fuld knald på øjnene med en transparent lipgloss.
look-3_produkter.jpgMixing Medium Eyeliner, Mac, 130 kr. Glitter Brilliants i farven Crystal, Nyx, 60 kr. Lip Oil i farven Rose, Comme Deux, 130 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Hud og Skønhed