3 svenske sites, du bør kende
Foto: Lindex.com/Modette.se/NathalieSchuterman.com NathalieShuterman.com

3 svenske sites, du bør kende

Nathalie Schuterman


“Internationale high fashion fund - spottet af svenske modeøjne.”

Nathalie Schuterman er en fantastisk butik med et væld af håndplukkede varer fra internationale designerbrands, som befinder sig i hjertet af Stockholm, men som heldigvis har en enkel og overskuelig webshop med modetøj og accessories fra den fysiske butik.

Mærker

Du kan bl.a. vælge mellem design fra Chloé, Balenciaga, YSL, Lanvin, Hervé Léger, Marc Jacobs, Prada og mange, mange flere.

»Shop nu på NathalieSchuterman.com

.

Modette.Se


Modette.se


“Her får du stilinspiration fra gadeplan og svenske bloggere”

Et svensk site der skabes af unge svenske bloggere - de såkaldte "Modettes". Du kan ikke shoppe, men kigge og lade dig inspirere af de mange guides, nyheder og tips. Trænger du til stilinspiration er dette site genialt, fordi de mange bloggere ofte bringer dig billeder af gademoden fra Stockholm.

»Besøg Modette.se og gå på opdagelse

Lindex.com

Lindex.com


“Her finder du cool svenske highstreet fund.”

Den svenske modekæde Lindex har en cool onlinebutik med både tøj og kosmetik til dig (og i øvrigt også børnetøj) til budgetpriser. Denne sæson har Lindex endda lavet et spændende designsamarbejde med topdesigner Narciso Rodriguez, hvoraf 10 % af kollektionssalget går til Støt Brysterne i Sverige. Modsat tidligere kan du nu shoppe til svenske priser i shoppen, så der er endnu flere penge at spare…

»Shop nu på Lindex.com

.

Fakta


Se, hvad vi ellers skriver om: Sverige