3 tips: Sådan fremhæver du dine smukkeste former og fortrin

3 tips: Sådan fremhæver du dine smukkeste former og fortrin

Der vil altid været ting ved vores krop, som vi ikke er tilfredse med. Og ofte vil det være de områder, som har vores fokus.

Triumphs nye lingeri af shapewear er på én gang skabt til at tone ned og stramme op for de dele af kroppen, vi ikke holder allermest af, alt imens lingeriet fremhæver, og får det bedste frem i de former, som er smukkest på kroppen.
Nu kan du fremhæve silhuetten, løfte barmen og vise dine feminine former på bedst mulig vis med bløde blonder og sensuelle detaljer. Vi guider dig her til, hvordan du kan forme din figur, lige som du ønsker.

1. Bryst

Ønsker du at din barm skal syne større eller mindre? Triumphs shapewear har både bh’er, der toner din barm ned eller skubber og former barmen, så den syner større med en smuk kavalergang. Minimizer-bh’en reducerer barmen optisk med en hel størrelse, mens en bh med bøjle og fyld giver en flot runding på barmen. 

Airy Sensation, bh med bøjle og fyld, B-E 70-90, F 70-85, 399 kr. hos Triumph

Tip
Lingerie er sarte klæder, når det gælder vask, især når det er lyst. Vask undertøjet med vaskemiddel til kulørt tøj for at undgå at blege farven væk, ellers kan det ende med at blive gråligt.

2. Mave og talje

Skab en flot og velformet figur med en bodydress, highwaist-panty eller en formgivende bodystocking. De elegante shapewear-styles er alle i formgivende materiale, der på et øjeblik glatter både mave og talje og samtidig understreger dine feminine kurver perfekt.

Contouring sensation, bodystocking med bøjle, B-E 75-90, 599 kr. hos Triumph

Magic Boost, højtaljet trusse, 38-46, 399 kr. hos Triumph

Tip
Vælg en shapewearkjole med dyb udskæring, så den kan kombineres med en bh, så du stadig får den optimale støtte.Magic Boost. bodydress, S-XL, 579 kr. hos Triumph

3. Bagdel

Med et par shaping-trusser, en underkjole eller en bodystocking kan du opstramme og løfte din bagdel. Shapewear strammer målrettet din silhuet op og giver en flottere figur med sensuelle feminine former. Med fokus på mave, talje og bagdel strammer shapewear blidt din figur op, giver en velformet bagdel og får dit tøj til at sidde perfekt.

True Shape Sensation, maxitrusse, 38-48, 229 kr. hos Triumph

Tip
Vælg trusser med sømløse kanter. Dette giver både en rar pasform og gør, at de ikke kan ses igennem tøjet.

Få hjælp til den rigtige bh-størrelse i Triumph

Det er faktisk kun 30 procent af de dansk kvinder, der bruger den rigtige bh-størrelse. Er du i tvivl om din bh-størrelse, kan du altid henvende dig hos nærmeste Triumph-forhandler, hvor du kan blive målt og få hjælp til at finde den rigtige størrelse og pasform.