5 tips: Forkæl dig selv med en beautybehandling

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: CURE Lab, Lækker, Top Clinic, Klinik Pure & Amalieklinikken.

5 tips: Forkæl dig selv med en beautybehandling

Tiderne kalder på det. En skønhedsbehandling! Nu vi skal ud i forårssolen og lufte poserne under øjnene fra vintermørket, skal vi huske at finde tid til at pleje sind og krop. Forkæl dig selv med en beautybehandling – uanset om du er ude efter at pleje hår, negle, hud, krop eller sjæl - så er der inspiration at finde her. Du fortjener det!

Vi har alle brug for det. Lidt selvforkælelse. Men ofte kan kærligheden til dig selv og din krop forsvinde i hverdagens praktik-trummerum, og skønhedsbehandlingerne ender i et stort hul med overskriften ’det skal jeg have gjort, når jeg finder tid’. Men nu skal det være slut! Sæt dig selv først, kryds en dag i kalenderen og kom af sted! Her finder du inspiration til flere lækre skønhedsbehandlinger rundt omkring i landet.

CURE Lab - Effektive behandlinger og synlige resultater

Lækker - Smukkere hår, hud og negle?

Top Clinic - HydraFacial eller Oxygen Lift?

Klinik Pure - Ikke-permanente fillers?

Amalieklinikken - Anti-age?

CURE Lab: Effektive behandlinger og synlige resultater

Leder du efter mere avancerede hudbehandlinger, æstetiske injektioner og anti-age-behandlinger? I CURE Labs luksuriøse og hyggelige omgivelser i Charlottenlund lover de, du finder branchens dygtigste behandlere inden for netop disse områder. CURE Lab danner rammen om effektive, skræddersyede behandlinger og produkter inden for indre og ydre sundhed og skønhed – det hele går op i en højere enhed.

Alle behandlinger er målrettede og tager udgangspunkt i dine hudtilstande og dine naturlige træk. Er det dit første besøg hos CURE Lab, eller er det lang tid siden, du sidst besøgte dem, så anbefaler de, at du booker tid til en Skin Instant Lab-måling, hvor dine hudtilstande bliver målt og diagnosticeret. Her kan behandlerne nøjagtigt skræddersy din ansigtsbehandling, så du opnår den maksimale effekt.

Har du brug for hudpleje, der virker for netop din hud, men ikke har mulighed for at komme til CURE Lab? Så kan du booke en online-konsultation eller udfylde hudtesten i webshoppen. Dine svar og billeder vil ifølge CURE Lab blive nøje vurderet af en kosmetolog, og du vil modtage grundig vejledning, inden du køber. Dyk ned i brandets Instagram-univers her.

Lækker: Smukkere hår, hud og negle?

Hairextensions, klip, spraytan, neglebehandlinger - det og meget mere kan du finde hos Lækker. Siden 2011 har de hjulpet kvinder og mænd med at opfylde deres vildeste drømme inden for skønhed, og med to saloner på Frederiksberg og i Rødovre står teamet klar til at hjælpe kunder med alt inden for skønhed.

Hos Lækker har de skabt en hyggelig atmosfære, og de sætter høj faglighed og kundeservice i første række. Vejledning og kvalitet går for dem hånd i hånd, og derfor har de bl.a. udviklet Lækkers’ helt egne hairextensions og hårplejeserie.

Du kan booke tid til behandling på hjemmesiden og følge med på @salonlaekker for inspiration til dit næste look.

Top Clinic: HydraFacial eller Oxygen Lift?

Drømmer du om behandlinger såsom Fire and Ice fra iS CLINICAL, HydraFacial, Intraceuticals Oxygen Lift? Hos Top Clinic i Vejle finder du et pænt produktsortiment af eksklusive hudplejeprodukter, og de lover, du vil kunne se resultater.

Ifølge klinikken har de en bred erfaring og ekspertise inden for hudpleje, og de tilbyder hudpleje med kliniske og dybdegående ingredienser. Gennem mange års arbejde med hudpleje, mener de at have de rette, kyndige hænder og bred erfaring med professionelle behandlinger, hvor de samtidig har stor vægt på den professionelle rådgivning.

Oplev dem på deres hjemmeside eller på Instagram.

Klinik Pure: Ikke-permanente fillers?

Klinik Pure er en skønhedsklinik beliggende i hjertet af Hvidovre. Amanda, som er indehaveren, er uddannet sygeplejerske og har fokus på nærhed med sine kunder. Hun bryster sig af at skabe resultater tilpasset det enkelte individ, som er i harmoni og balance med ansigtets naturlige træk.

Klinikken tilbyder en gratis og uforpligtende forundersøgelse af en autoriseret speciallæge inden første behandling. Her vil lægen vil med udgangspunkt i ansigtets helhedsindtryk vurdere, hvilken behandling, der vil kunne give det ønskede resultat. I visse tilfælde kan det vise sig, at en behandling enten bør suppleres med eller erstattes af ikke-permanente fillers.

Læs om klinikkens ydelser her: Filler og Profhilo.

Amalieklinikken: Anti-age?

Hvis du har set tv-programmet ’Mit plastikmareridt’, hvor landets bedste kirurger står klar til at hjælpe danskerne ud af deres plastikmareridt, så har du formentlig også hørt om Amalieklinikken. For det er nemlig programmets speciallæger, du til daglig kan møde på Amalieklinikken. 

Men vidste du, at Amalieklinikken også udfører hudforyngende, ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger i deres Anti-age klinikHer lover kosmetologerne og de kosmetiske sygeplejersker at yde deres bedste for, at du kan få en sund hud med masser af glød. Hos Amalieklinikken Anti-age arbejder de ud fra mantraet; naturlighed, sikkerhed og tryghed. For når der arbejdes med intensive behandlinger, er det altafgørende, at der bliver lyttet til kundens behov, at resultatet er naturligt og at kunden er i trygge og skønne omgivelser med et dygtigt og professionelt fagpersonale. 

I Anti-age klinikken udfører de alt fra hudforbedrende peelings, der stimulerer din kollagen til injektionsbehandlinger såsom den naturlige Profhilobehandling, der kun består af den fugtgivende ingrediens, hyaluronsyre, som er perfekt til dig, der trænger til et intensivt fugtboost, eller blot ønsker at reducere kreppet hud og fine linjer på en naturlig måde.  

Inden en behandling hos Amalieklinikken Anti-age skal du altid til en konsultation hos enten vores kosmetologer eller sygeplejersker, hvor de vil vejlede og rådgive dig til den behandling, der vil være bedst for dig. 

Du finder ’Amalieklinikken Anti-age’ i hjertet af både København og Aarhus.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud og Hudpleje