Foto: Motorola | Motorola laver klassiske ure, der kan mere end bare at fortælle dig, hvad klokken er.
Eurowoman

5 wearables hvor designet holder

Når du tænker wearable-teknologi, tænker du sikkert tykke, orange gummiarmbånd, klodsede ure og sci-fi-solbriller. Men der bliver faktisk designet smukke smykker med indbygget smart teknologi, som ikke får dig til at ligne Neo fra "The Matrix". Her er fem bud.

Af Anne Nørkjær Bang 05.feb.2016 Mode

Når der bliver spået om fremtiden inden for teknologi og mode, er ordet ”wearables” nærmest uundgåeligt. Amerikanske virksomheder som Google og Apple forsøger allerede at tage markedsandele på området, mens Københavns Erhvervsakademi har åbnet en uddannelsesretning dedikeret til udviklingen af teknologi og smykkedesign.

Wearables store udfordring er, at designet skal tilpasses den teknologi, der skal bygges ind i det. Derfor kan de let komme til at ligne et kompromis. Vi har imidlertid her fundet fem smarte smykker, som elegant integrerer teknologien i klassisk design.

Foto: Ringly / Elliao

1. Ringly: En ring, der trådløst forbinder sig til din smartphone. Den giver dig gennem svagt lys og vibrationer besked om de ting, du selv vælger som værende vigtige for dig – det kan være aftaler i kalenderen, når der bliverringet til din telefon, eller når du får en mail. På den måde kan du lægge telefonen væk, og kun få notifikationer om de ting, du selv synes er vigtige. Læs mere her. 

Foto: Opening Ceremony

2. MICA: Et samarbejde mellem modebrandet Opening Ceremony og tech-virksomheden Intel. MICA står for My Intelligent Communication Accessory og er et armbånd, der giver dig mulighed for at tjekke kalenderen, dine beskeder og dine opkald. Læs mere her

Foto: Motorola

3. Moto 360: Et klassisk og smukt smartur fra Motorola, som både findes i mande- og kvindestørrelser. Du kan endda designe dit eget her.

Foto: Cuff

4. Cuff: En serie af smykker og sportsure med indbygget advarselssystem, hvor du med bare ét klik kan sende en besked ud til venner eller familie i nødtilfælde. Udkommer snart, oplyser firmaet. Læs mere her.

Foto: Withings / Elliao

Whitings Activité: En kombination af et traditionelt ud og en fitness tracker, som også kan måle din søvnkvalitet og søvncyklus. Kan både fås med en mere sporty urrem i plastic og en klassisk i læder. Læs mere her.


Henter...