6 gode råd til smuk glød fra Sara Rostrup
”Nu har jeg lært det: Dét, der gør mig glad, er dét, der giver mig glød.”

6 gode råd til smuk glød fra Sara Rostrup

Gode hudplejerutiner, dejlige oplevelser og sund kost. Sådan plejer makeup-artist og skønhedsekspert Sara Rostrup sig selv og sin hud både indefra og udefra, så hun opnår en varig og naturlig udstråling.

Skønhedseksperten: ”Her er de tre afgørende faktorer.”

Makeup-artist og skønhedsekspert Sara Rostrup er meget klar i mælet, når talen falder på glød og på, hvordan du kan opnå en naturlig udstråling. For hende er der nemlig tre ting, der kan afgøre det hele: Peeling, fugt og fokus på at gøre noget, der gør dig glad.

Køb en buket blomster, eller invitér en veninde på en badetur med en medbragt picnickurv. Forkæl dig selv med en halv fridag, eller brug hele søndagen i skoven med familien. Sara Rostrup er slet ikke i tvivl om, hvor stor betydning gode oplevelser og højt humør har for en naturlig udstråling.

”Nu har jeg lært det: Dét, der gør mig glad, er dét, der giver mig glød.”

Men Sara ved, at oplevelserne ikke gør det alene. Glød handler nemlig også om hudens tilstand og om at sikre, at den er sund, fugtet og velplejet. Selv nærer Sara sin hud indefra med gode kosttilskud og overvejende sund kost samtidig med, at hun hjælper huden udefra med gode plejerutiner.

Her får du Saras seks gode råd til, hvordan du bedst kan pleje dig selv og din hud, så du får en flot, naturlig glød.

Om Sara Rostrup

Sara Rostrup, 41 år, er makeup-artist og skønhedsekspert. Hun er én af ALT for damernes mest benyttede forskønnere af såvel modeller som kendte kvinder og deler gladelig ud af makeup-tips på @sarayoublush. Privat er hun mor til to drenge på 5 og 8 år og bor på Amager.

SARAS SEKS RÅD TIL EN SMUK GLØD

Niice-Haiir2192_614.jpg

RÅD #1

”Find en selvbruner, der er nem at mixe i din dagcreme, så du får fordelt begge dele rigtig godt i hele ansigtet. Brug blot et par dråber et par gange om ugen – så får du hurtigt en let, gylden kulør og en fin glød.”

clarins2U5A0836[16].jpg

Vælg f.eks. Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Face

En fantastisk selvbruner, der giver dig en strålende, sund glød samt fugt og pleje. Et helt perfekt produkt, der er nemt at fordele og kan bruges hele året.

Find selvbruneren her

RÅD #2

”For mig er en ansigtsolie den hurtige genvej til en smuk glød. Læg den de steder, hvor du vil have ekstra glød – f.eks. på kindben, amorbue og næseryg. Du kan også bruge den i hele ansigtet – og husk gerne halsen.”

Ronsbol2U5A0835[19].jpg

 Vælg f.eks. Rønsbøl Face Oil

Den plejende olie forbedrer hudens elasticitet og efterlader den velplejet og frisk. Den er god til alle hudtyper og er uden parabener, parfume og farvestoffer samt dermatologisk udviklet og testet.

Find ansigtsolien fra Rønsbøl her

RÅD #3

”Jeg husker tydeligt min barndom, hvor vitaminpiller var store som Rundetårn og næsten umulige at synke. Derfor er jeg så glad for, at vi nu har VitaYummy, der er formet som små vingummibamser. De er supernemme at få ned, og så smager de ret godt.”

VitaGummi2U5A0824[65].jpg

Vælg f.eks. VitaYummy Tan & Glow Vitamins
Kosttilskud med bl.a. vitamin A, riboflavin og jod, der bidrager til at vedligeholde en normal hud, samt vitamin C, der beskytter mod oxidativt stress. Vitaminerne er frie for kunstige søde-, smags- og farvestoffer.

Find vitaminerne fra VitaYummy her

RÅD #4

”Peeling er helt essentiel for din huds udstråling, da det opløser de døde hudceller. Får du fjernet dem jævnligt, får din hud mere glød. Jeg vælger altid en peeling, der også har beroligende ingredienser, for peeling kan godt være en hård omgang.”

OleH2U5A0825[78].jpg

Vælg f.eks. Ole Henriksen Transform Lemonade Smoothing Scrub

En peeling som ved hjælp af AHA, citron og sukker giver en frisk og strålende klar hud. Peelingen er med basilikum og kamille, der beroliger huden.

Find scrubben fra Ole Henriksen her

RÅD #5

”Efter en omgang peeling er der ikke noget bedre end en skøn fugtmaske! Et godt råd er at opbevare masken i køleskabet, så du ikke kun får fugt og pleje – men også en kølende effekt, når du bruger masken.”

peterThomas.jpg

Vælg f.eks. Peter Thomas Water Drench Hyaluronic Cloud Mask Hydrating Gel
En fugtgivende og opfriskende ansigtsmaske, der holder huden fugtet i op til 72 timer. Masken er perfekt til dig med en tør og dehydreret hud, der har brug for et ekstra fugtboost.

Find masken fra Peter Thomas her

RÅD #6

”Nogle gange kan din hud have brug for et ekstra skud energi. Her er en ultra-fugtende creme perfekt. Fordel den i ansigtet ved at massere den blidt ind med fingerspidserne. ’Give your face a little love’ sagde en makeup-artist engang til mig; Det er så nemt, kræver så lidt og gør så meget.”

Origins2U5A0827[54].jpg

Vælg f.eks. Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream

En rig og ultrafugtgivende ansigtscreme til træt og trist hud. Med bl.a. panax ginseng og koffein boostes huden og får en frisk, sund og strålende glød.

Find cremen fra Origins her

Om NiceHair

Siden 2008 har NiceHair med stor succes leveret skønhedsprodukter til danskerne. De forhandler over 300 brands, der tilsammen udgør et kæmpe udvalg med over 17.000 produkter. NiceHair arbejder hver eneste dag for at skabe personlige og unikke skønhedsoplevelser, så der altid er noget for alle og enhver – uanset køn, alder, behov og krav.

Læs mere på NiceHair.dk, og følg NiceHair for at få nye skønhedsoplevelser på Facebook og Instagram

Niice-Haiir2205_614.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed