6 nye og spændende smykkebrands

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Dittmer Jewellery, Rikke Lunnemann, Polar Jewelry, Raw Jewelry, Studio Au Jewellery & The Earring Shop

6 nye og spændende smykkebrands

Er der plads til nye funklende favoritter i dit smykkeskrin? Få inspiration her!

Fra unikke fingerringe til statement-pieces og elegante øreringe. Uanset hvilke af slagsen, du er til, er et smykke ikke bare et smykke. Det er en måde at understrege din stil og din personlighed.

Modsat fx tøj, der løbende bliver slidt og skiftet ud, kan smykker følge os det meste af livet. I hvert fald hvis de er i høj kvalitet og skabt i et design, der passer til lige præcis den, du er.

Netop det har disse 6 nye og spændende brands fokus på. Her kan du gå på opdagelse i unikke smykker, der fortæller hver deres historie - og er smukke både nu og de næste mange år frem.

Dittmer Jewellery - Unikke og tidsløse smykker

Rikke Lunnemann - Poetiske smykkefortællinger

Polar Jewelry - Inspiration fra stjernehimler og fjerne galakser

Raw Jewelry - Fortryllende farverige håndlavede danske smykker

Studio Au Jewellery - Unik og personlig æstetik

The Earring Shop - Mix dine øreringe i smukke kombinationer

Unikke og tidsløse smykker

Hos Dittmer Jewellery finder du elegante, håndlavede smykker, der alle er designet og skabt af Amanda Dittmer.

Amanda har fokus på kvalitet og unikke designs. Du kan med andre ord her være sikker på at finde et smykke, du kan bære og have med dig resten af livet.

Stilen er elegant og tidløs, og den fine kollektion byder på smykker med rå og organiske overflader. Blandt andet består den nyeste tilføjelse til kollektionen af sammensmeltet overskydende sølv - Lava-ringen.

Bliv inspireret af Dittmer Jewellerys mange unikke styles og se, om der skulle være et smykke for dig.

Poetiske smykkefortællinger

I smykkekunstner Rikke Lunnemanns kollektioner er genanvendt guld og sølv de primære materialevalg sammen med smukke ædelsten.

De bæredygtige ”grønne” metaller bærer deres levede liv videre i nye poetiske fortolkninger, der alle bliver skabt på værkstedet i Svendborg. Her er det afgørende for Lunnemann at have materialerne i hænderne og designe smykker ud fra de ofte underfundige fortællinger, der har inspireret dem. Som fx en flyvemaskines bane på himlen, en kaffeplet på bordet, arkitektlampen i atelieret eller skyernes dynamiske formationer.

I Rikke Lunnemanns fine kollektion finder du hverdagspoesi omsat til smykkefortællinger i ædelmetal og sten, der kan bæres år efter år – som glimtende miniværker.

Inspiration fra stjernehimler og fjerne galakser

Polar Jewelry er netop nu ude med deres nye kollektion ”Aurora”, som fejrer skønheden og forbindelsen mellem vores jord og universet.

Kollektionen byder på organiske former inspireret af stjernehimler og spiralgalakser, og alle smykkerne er lavet af genanvendt guld og sølv for at sikre mindre affald og en bedre fremtid for vores planet.

Hos Polar Jewelry begynder hvert smykke livet som en håndtegning. Deres designs indebærer enormt håndværk og brugen af de fineste materialer, så smykkerne bliver både funktionelle og i høj kvalitet.

Brandet ser hver kollektion som en historie; hvert smykke er et kapitel, der er designet til at tage dig med på en rejse.

Fortryllende farverige håndlavede danske smykker

Raw Jewelry er danskdesignede smykker. De fleste er håndlavet af teamet bag og går ikke i masseproduktion. I stedet bliver et nyt smykke først skabt, når en ordre kommer ind – både for at sætte fokus på bæredygtighed og for at sikre, at hvert eneste smykke er unikt.

Smykkerne fra Raw Jewelry er designet med inspiration fra naturen – blandt andet blomsternes skønhed og farver – og er alle lavet med en stor portion passion og kærlighed.

Hvert smykke er sit eget, og ved udarbejdelsen bliver naturstenene nøje udvalgt i form og farver. Derfor kan look og detaljer variere fra smykke til smykke. De er altså alle one of a kind.

Raw Jewelrys designs er enkle, fine og romantisk æstetiske og kan laves i mange forskellige farvekombinationer.

Unik og personlig æstetik

Studio Au Jewellery er en skotsk/færøsk og dansk smykkeduo, som skaber smykker og smykkekunst i eget navn.

Deres kollektion består af en række unikke og poetiske designs, som er indbegrebet af brandets personlige æstetik. Dette ses eksempelvis i deres Flora Earhanger, hvor ikke to af slagsen er ens.

Alle Studio Au Jewellery’s smykker fremstilles i hånden i deres studio og værksted i Ebeltoft. Her arbejder smykkekunstnerne bag med visuel storytelling og bæredygtige materialer og balancerer imellem en kunsthåndværkers tilgang, en designers nysgerrighed og en håndværkers udførelse.

Mest af alt drives Studio Au Jewellery af kærlighed og skabertrang.

Mix dine øreringe i smukke kombinationer

For at give dig frihed til at lave personlige og kreative sammensætninger, består sortimentet hos The Earring Shop udelukkende af single øreringe. Alt i kollektionen kan mixes, og det er derfor ikke nødvendigt at købe et par.

The Earring Shops Instagram-profil bydes du indenfor i et drømmende univers, hvor smykkerne og inspiration til forskellige styling-kombinationer er i fokus.

Det personlige udtryk er det vigtigste, og hvad enten du har de klassiske to eller hele ti huller i ørerne, kan du her finde smykker, der passer til dig og din stil. Lige meget hvilken kombination, du vælger, vil der være detaljer, der går igen og skaber harmoni i dit look.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Shopping og Instagram