6 skønne bud: Hvilken brudekjole skal du bære på den store dag?

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Milan Bride, WeddingDeluxe, Karim Design, Anne Palland, Expectations & Panayotis Brudekoler.

6 skønne bud: Hvilken brudekjole skal du bære på den store dag?

Har du gået og glædet dig til din store dag længe? Måske du har udskudt den på grund af corona, og nu skal det være denne sommer! Uanset hvad er der en masse forberedelser, der skal gøres, inden brylluppet – og en af de helt store er at finde den bryllupskjole, som du skal sige ja i. Her er 6 brudekjolebud til den store dag.

Du har haft travlt. Med at sende save the date-kort ud, bestille invitationer, sørge for at finde venue, spare op og planlægge dit drømmebryllup. Nu er det kommet til kjolen, og her er mange veje at gå. Hvilken er den rigtige for dig? Vi giver dig her 6 inspirationsbud på brudekjoler til den store dag.

Den eksklusive brudekjolepanay.jpg

Er du til blonder eller fylde, eller ønsker du et helt enkelt udtryk? Så kan du finde det meste hos Panayotis Brudekjoler, som med deres mere end 50 år i branchen er et erfarent og moderne brudekjolehus med et bredt, håndplukket udvalg af eksklusive brudekjoler fra verdens førende brands.

Alle kommende brude får en unik oplevelse i butikken, og der lægges stor vægt på at give personlig vejledning gennem forløbet. Har du lyst til at komme og prøve Panayotis' brudekjoler og opleve deres fantastiske butik? Så book en tid på butikkens website.

Brudekjolen til den gravideexpectations_lugil-l3-lucia-gown-ivory-white_alt_for_d.jpg

Der er intet så smukt som en gravid brud! Hos Expectations Maternity finder du nogle af de smukkeste graviditetsbrudekjoler, der vil få enhver gravid brud til at stråle - uanset hvor langt, du er i din graviditet.

Kjolerne er designet i lækre materialer, der er falder smukt over din gravide silhuet - samtidig er brudekjolerne utrolig behagelige at have på. Prøv de smukke brudekjoler i Expectations showroom på Ordrupvej 46 i Charlottenlund, eller bestil en tid online her.

Den unikke brudekjoleannepalland_img_2490.jpg

Ikke to brude er ens. Nogle ønsker, at kjolen skal have en bestemt funktion, mens andre drømmer om et bestemt materiale eller en kombination af to kjoler, som de har set. Alt det kan lade sig gøre hos Anne Palland, hvor du selv er med i hele processen; alle kjoler bliver syet fra bunden og designet sammen med dig.

Med udgangspunkt i din krop, din personlighed og dine ønsker, fører Anne dig gennem processen med silker, blonder, udskæringer, længder og detaljer. Det er alt sammen for, at din kjole skal sidde flot, så den kan føles behagelig at have på og få dig at føle dig smuk og tilpas gennem hele dagen. Book tid og dyk ned i Anne Pallands brudekjoleunivers her

Den skræddersyede brudekjolekarim.jpg

Hvorfor gå på kompromis med sin brudekjole? Hos Karim Design kan du sætte dit eget præg på brudekjolen ud fra dine præferencer.

Om udskæringen skal være dybere, højere op, længere slæb, kortere slæb, ingen slæb eller ændre farven. Du kan lade dig inspirere af vores mange kjoler og enten kombinere kjolerne sammen, eller ændre den som du ønsker hvis der er et behov for det.

Der bliver altid lavet en ny kjole til dig, så hvorfor ikke få den som du vil have den? Se lidt af Karim Designs kollektion her, eller bliv inspireret og se, hvordan nogle andre brude har stylet deres kjoler.

Du kan også læse mere om deres proces, eller booke en tid online, hvis du vil ned i butikken og prøve kjoler.

Den perfekte bryllupskjoleprøvningwedding_LIDA-mermaid-(3).jpg

Ønsker du en perfekt oplevelse, når du skal finde din brudekjole? Mange ønsker en smuk oplevelse i at prøve og finde den helt rigtige brudekjole, og det er netop, hvad Weddingdeluxe.dk kan tilbyde! Her har du en unik mulighed for at sætte din egen musik på, når du prøver brudekjoler og vælge din egen duft til omgivelser. Så det er ikke tilfældigt, at Weddingdeluxe.dk er den første danske brudekjolebutik, som har vundet Luxury Lifestyle Awards 2021/2022.

Hvis du ovenikøbet håber på at shoppe hele dit bryllupsdagslook på ét sted, har Weddingdeluxe en kæmpe samling af brudekjoler, der er også tilgængelige online, fra store navne som Allure Bridals & Bianco og Sima Couture.

Priserne for en brudekjole varierer fra 950-25.000 kr, og når du har fundet en brudekjole til prøverummet, skal du blot bestille en tid i en af ​​WeddingDeluxe’s bryllupsbutikker lige her.

Den personlige brudekjolewedding_miilan.jpg

Drømmer du om store prinsessekjoler, glitterkjoler eller det stilrene udtryk? Uanset hvad, så lover Milan Bride at have drømmekjolen til dig, og de er stolte af at råde over Danmarks største brudekjoleforretning. Deres store, lyse lokaler er fyldt med hundredevis af unikke kvalitetskjoler, som er nøje udvalgte, og som alle afspejler brudens egen personlighed og skønhed.

Milan Bride forhandler kollektioner fra hele verden - her er Milan-kollektionen specielt værd at fremhæve, som består af unikke kvalitetsdesigns med et touch af romantik og sjæl.

Hvis du ønsker at prøve brudekjoler hos Milan Bride, så anbefaler de at booke tid på forhånd.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup og Kjoler