6 skønhedsnyheder

6 skønhedsnyheder

Pleje, der passerpå selv den mestsensitive hud, forårslækker makeuptil både kinder oglæber og en innovativ primer, der optimerer din hudplejerutine.

Pleje, der passerpå selv den mestsensitive hud, forårslækker makeuptil både kinder oglæber og en innovativ primer, der optimerer din hudplejerutine.

På med masken
Umiddelbart virker det måske overflødigt at tilføje et ekstra produkt til din plejerutine, men denne maskeprimer er slet ikke så dum. Den lette spray påføres ren hud og sørger ikke kun for, at din maske fordeler sig lettere på huden, men også for, at de gode aktive ingredienser trænger dybere ned takket være det særlige marine algae complex, der hævder at maksimere virkningen af din maske.

LÆS OGSÅ: "Det er det bedste, jeg har gjort for min hud længe. Den gør en kæmpe forskel" 


Maskimizer Skin-Optimizing Mask Primer fra Origins, 130 kr.

Skulpturelle træk
Rodial har netop lanceret en makeuplinje, der med nemme tricks kan forme og løfte ansigtet ved brug af foundation, concealer, highlighter, skulpturelle øjenskygger og pudder, som du ikke behøver at være professionel for at mestre. Fremhæv dine træk med denne contouringpudder.


Instaglam Compact Deluxe Contour Powder, 595 kr. Sculpting Brush, 460 kr. Begge fra Rodial.

Sommer på stick
Highlighter på kindben, amorbue og i øjenkrogen kan få ansigtet til at lyse op og er perfekt til at give huden lidt ekstra shine. Elizabeth Ardens nyeste stick glider nemt hen over huden og efterlader et fint skær af perlemor, mens den lysebrune nuance giver huden en smuk sommerglød.


Sunset Bronze Prismatic Highlighter fra Elizabeth Arden, 295 kr.

No Stress
Hvis du har sensitiv hud, ved du, at den kræver særlig pleje, så den ikke bliver irriteret. Ingredienserne i franske Avènes nye serie Tolérance er lavet til sart hud og virker irritationsdæmpende, mens indpakningen sørger for, at cremen forbliver steril helt uden konservering. Serien indeholder en mild renselotion og to ansigtscremer, en til normal og kombineret hud og en til tør og sensitiv hud.


Eau Thermale Tolérance Cream for Sensitive and Hypersensitive Skin fra Avéne, 145 kr.

Shake It!
Du husker sikkert Juicy Tubes, lip-glossen, der i 2000 fik alle piger til at sukke efter velduftende shine til kysselæberne. Dette forår lancerer Lancôme Juicy Shakers, 14 forskellige læbefarver i en cocktailshaker-formet beholder, der skal rystes inden brug, fordi formlen af pigmenter og nærende olier skal blandes, inden de påføres med den bløde skumapplikator.


Juicy Shakers fra Lancôme, 175 kr.

Solkysset
Forårets nemmeste makeup kommer i en lille tube fra Dior og består af en let gel, der giver huden en naturlig dækning og en fin glød. De mange fugtgivende ingredienser holder huden frisk og pæn hele dagen, og så indeholder den heldigvis også SPF 30, så du samtidig beskytter din hud mod solen.


Hydra Life Water BB Moisturizing Tinted Aqua-Gel SPF 30 fra Dior, 415 kr.

LÆS OGSÅ: Her er ansigtsbehandlingen, der vender op og ned på din skønhedsrutine

LÆS OGSÅ: Her er fire sundhedstendenser, du skal kende lige nu

LÆS OGSÅ: "Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur" 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Ansigtsmasker