6 skønhedstendenser du bør kende dette efterår

Foto: James Cochrane og Kim Western-Arnold Chloé

6 skønhedstendenser du bør kende dette efterår

Vi guider dig til A/W 16-sæsonens 6 største skønhedstendenser.

1. Understreget
Marker dine øjne med en liner på den våde kant som hos Chloé, hvor den var fersk og tilfældig. Hos Versace var looket mere defineret og skarpt med en markant liner hele vejen rundt om øjet og i den våde kant. Tilføj eventuelt lidt ekstra liner ved vippekanten, og blød de skarpe kanter op med en pensel.

Dessin du Regard Eye Pencil 01 fra YSL, 180 kr.

2. Smyk dine negle
Stjernebesatte negle, ja tak. Hos Jenny Packham havde Essies negleartist travlt med at udsmykke modellernes negle.


Du kan så let som ingenting gøre hende kunsten efter med de legesyge Naildecals fra Monica Hues x Beautyhero Custom Nail Decals hos Beautyhero.dk, 75 kr. eller ved at lægge glimmerlakken Nail Polish, Jiggle Hi Jiggle Low fra Essie, 100 kr., dække af med tape og slutte af med Nail Polish, Go Go Geisha fra Essie, 100 kr.

LÆS OGSÅ: 6 skønhedstips til efteråret

3. Bløde bølger
De klassiske 20'ere møder 2016 med denne enkle og elegante frisure, som prydede catwalken til Stella McCartney. Lav en dyb sideskilning, fordel Wonder Worker i håndklædetørt hår, og form bølger i den ene side ved at fæstne hårnåle. Føntør og afslut med et generøst pift hårlak med stærkt hold.

Detail Master Fixing Spray fra Shu Uemura, 300 kr. og Wonder Worker Air Dry/Blow Dry Perfector fra Shu Uemura, 375 kr.

4. Twinkle, twinkle
Glossy øjenskygge må gerne være greasy og samle sig på midten af øjenlåget, i hvert fald hvis man spørger Nina Ricci og Moschino. Det underspillede og sexede look opnås så let som ingenting ved at fordele Eye Gloss på øjenlåget. Du kan også bruge en lipgloss, evt. i en nude nuance.

Studio Eye Gloss Brooke Candy, White Yin fra MAC, 215 kr.

LÆS OGSÅ: Ny trend giver fejlfri makeup


5. Baby Hair, Don't Care
Vi kender alle de små irriterende babyhår, som dog fik positiv opmærksomhed hos Valentino. Frem for at rede de små flyvske hår tilbage blev de redt frem og tilført en glossy finish.


Smoothing Brush fra Kevin Murphy, 398 kr. og Eimi Glam Mist fra Wella, 190 kr.


6. Bærlæber
Gucci leverede ikke overraskende et overdådigt show med et væld af farver. Modellerne havde individuelle makeuplook, hvor nogle havde nude læber, mens andre bar pangrøde nuancer eller stærke bærfarver.

Vivid Matte Liquid fra Maybelline, 80 kr.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste makeup-profiler på Instagram

LÆS OGSÅ: Syv grunde til at du taber håret

LÆS OGSÅ: #NoPoo Metoden

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed