6 steder, du kan finde en unik og personlig vielsesring
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Diamonds by von Arenstorff, AMOKsmykker, Janni Krogh, Helena RAR, JÆGER Cph Jewelry & Lene Hald.

6 steder, du kan finde en unik og personlig vielsesring

Sølv eller guld, eventyrlig eller enkel, moderne detaljer eller klassiske linjer? Det kan være svært at vælge den ring, der skal udtrykke jeres kærlighed og sidde på din finger de næste mange år. Her er seks Instagram-profiler, hvor du kan få inspiration til design, materialevalg og meget mere.

Årets store bryllupssæson nærmer sig med hastige skridt, og er du blandt de heldige, der skal holde kærlighedsfest denne sommer, ved du med garanti allerede, at der er mange store beslutninger at træffe - blandt andet hvordan din vielsesring skal se ud.

En vielsesring er både et evigt minde om jeres kærlighed til hinanden, og et smykke du skal bære resten af livet. Med andre ord er der altså ikke noget at sige til, at det kan være svært at finde den helt rigtige. For hvor starter man lige, og hvad er mulighederne?

Vi har samlet 6 Instagram-profiler, der laver helt unikke designs og vigtigere endnu; alle tilbyder kyndig vejledning og hjælp til at finde lige netop den vielsesring, du drømmer om.

Diamonds by von Arenstorff – Diamantnørd med stort D

AMOKsmykker - 100% håndlavet unika

Janni Krogh – tidsløse vielsesringe med kant

Helena RAR – minimalistisk design i ædelmetaller

JÆGER Cph Jewelry - håndlavede vielsesringe med god samvittighed

Lene Hald – kærlighed og symbolik

Diamonds by von Arenstorff – Diamantnørd med stort D

Christian, der driver Diamonds by von Arenstorff, planlagde for tre år siden at fri til sin kæreste. Under sin søgen efter den perfekte forlovelsesring oplevede han, hvor svært det var at finde en diamantring af høj kvalitet, som passede til hans budget. Det resulterede i, at han i dag selv er certificeret diamanthandler med stor passion for at finde diamanter med den helt perfekte slibning og klarhed.

Hos Diamonds by von Arenstorff giver Christian den hjælp, som han selv eftersøgte i 2017. Her kan I skræddersy jeres vielsesringe og få personlig rådgivning under hele processen. Alle smykker er unikke, lavet fra bunden og findes i forskellige prisklasser.

Lad ham hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmesmykke til en fair pris.

Priser på vielsesringsæt starter fra 8500 kr. Se mere på Instagram eller på dbva.dk

AMOKsmykker - 100% håndlavet unika

Hos AMOKsmykker er I sikre på at få et sæt vielsesringe, som ingen andre har magen til. Her tilbydes en håndholdt proces, hvor der lyttes til kundens ønsker og arbejdes med stor faglighed i forhold til materialer, håndværk og design. I AMOKsmykker elsker de genbrug, så har I gammelt guld i familien, kan det indgå i processen, og på den måde lever historien videre i et nyt design.

I værksteds-butikken i Århus står designer, guldsmed og indehaver Rikke Rohde klar til at vejlede om design, holdbarhed og metaller. Hun har mange års erfaring med håndværk og materialer, er uddannet fra Danmarks Designskole og efteruddannet fra Guldsmedeuddannelsen. AMOKsmykker modtager opgaver i deres forretning i Aarhus, og via mail, telefon, Skype og Instagram.

Se mere på butikkens Instagram-profil eller på amoksmykker.dk.

Janni Krogh – tidsløse vielsesringe med kant

Er du til rene linjer, enkle former og masser af kant? Så er der god grund til at vende blikket mod Janni Krogh, der er guldsmed og smykkedesigner med værksted i hjertet af Frederiksberg. Janni Krogh er kendt for sine helt ekstraordinære vielsesringe-designs, som alle bliver skabt fra bunden og i hånden.

Hendes enkle udtryk tiltaler en bred målgruppe, kvinder som mænd, og med et stort udvalg af tidløse designs, er der god mulighed for at finde de rigtige vielsesringe her. Ønsker I helt særlige ringe, laver Janni Krogh også unikke løsninger baseret på jeres personlige idéer og drømme.

Få et smugkig på de smukke ringe på Instagram eller på jannikrogh.dk

Helena RAR – minimalistisk design i ædelmetaller

Hos Helena RAR får I et minimalistisk og romantisk udtryk lavet specielt ud fra jeres tanker og ønsker. Smykkedesigner Helena skaber vielsesringene sammen med jer, og I er med under hele processen fra start til slut. Hvis I har arvesmykker, I vil bruge i jeres nye smukke ringe, kan I også her få dem omsmeltet og videreført.

Helena RAR ser smykker som et minde for livet, der er med til at fortælle en unik historie om personen der bærer det, og tanken er, at selvom håndlavede vielsesringe tager længere tid, end hvis man bare udvælger et færdigt design, er det resultatet hele ventetiden værd. Tag en uforpligtende snak med Helena RAR, og oplev det rolige og rare univers.

Se mere på Instagram-profilen eller på helenarar.dk

JÆGER Cph Jewelry - håndlavede vielsesringe med god samvittighed

JÆGER Cph Jewelry er en guldsmed og smykkedesigner, der laver håndlavede vielsesringe i tæt designdialog med kunderne. Alt foregår på brandets værksted i butikken på Vesterbrogade 161 i København. Her har kommende brudepar mulighed for at designe ud fra egne ønsker, skabe helt unikke og personlige ringe og tilmed følge processen ved arbejdsbordet fra sidelinjen.

Hos JÆGER Cph Jewelry bruges der materialer, som overholder miljømæssige og etiske retningslinjer. Smykkerne skabes med blandt andet konfliktfrie diamanter, naturlige ædelsten, bæredygtige perler og recirkuleret guld.

Se mere på JÆGER Cph Jewelrys Instagram-profil eller på jaegercph.dk

Lene Hald – kærlighed og symbolik

Du vælger, om du vil være din egen, eller om du vil bære historien med dig, Lene lægger symbolikken og kærligheden ned i designet. For hendes store passion er vielsesringen.

Som hun skriver til os: ”Der findes ikke noget smukkere end en vielsesring. Uanset design. For i vielsesringen ligger kærligheden. Implicit og eksplicit. Den både viser og minder os om håb og samhørighed. Forelskelse og moden kærlighed.

Håndlavede og unikke, personlige og nutidige. Find eller skab i samarbejde din vielsesring hos Lene Hald. Det er i Gothersgade NO99 i København. En smuk og inspirerende butik med eget værksted – men udsigt til Rosenborg Slot og Kongens Have. Smukkere kan det næsten ikke blive, når en vielsesring skal tænkes, designes og skabes.

Se mere på Instagram-profilen eller på lenehald.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker og Bryllup