6 tips til din sundhed

6 tips til din sundhed

Bikinisæsonen er lige rundt om hjørnet, og vi guider dig til, hvordan du let og elegant kan blive sund og lækker på én gang.

Økologisk energidrik

Hold øje med energidrikken Energy Organic, der er helt uden konserveringsmidler og kunstige farvestoffer. Alle ingredienser er desuden økologisk certificerede.

Energy Organic fra Hype, 15 kr. 

Se flere sunde fund på næste side… 

Bløde læber

Prøv en af de nye økologiske læbestifter fra Dr. Hauschka med plejende ingredienser fra mandel, abrikoskerne og jojobaolie. Læbestifterne fås i en begrænset periode til 1. august.

Inner Glow Limited Edition Lipstick fra Dr. Hauschka, 159 kr. pr. stk. 

Vidste du at..

Persille er sprængfyldt med C-vitamin, som er godt for dit immunforsvar, og den lindrer fordøjelsesbesvær. Men den lille grønne urt har også en ekstra sjov bonus – den forøger nemlig din sexlyst, så spis du bare løs.

Prisbelønnet træningstøj

Kari Traa er en kendt profil i Norge, og ud over at have nuppet flere guldmedaljer på pukkelpisten er hun også prisbelønnet for sit træningstøj i eget navn. Basis-serien Butterfly har vundet priser for sine tekniske funktioner og sexede snit og har en fantastisk svedtransporterende egenskab. Den brede kollektion har sportstøj til både løb, yoga, dans og ski, selvfølgelig.

Kari Traa, 349 kr.

Duftlys med mening

Hvert år i april tilegner Aveda en hel måned til velgørenhed, hvor 100 % af salget fra det økologiske lavendelduftende sojavokslys Light the Way går til organisationen Global Greengrants Fund, der arbejder for rent vand, ren luft og bæredygtigt levebrød i over 40 lande. Såfremt alle lys bliver solgt, giver det et overskud på 1.407.000 dollars (over 8 mio. danske kroner, red.).

Light the Way 2012 fra Aveda, 225 kr. 

Forårsklar hud

Næste gang du er i bad, så prøv denne lækre badeolie uden udtørrende sæbe fra Comfort Zones økologiske linje Sacred Nature. Afslut med den nærende body butter, og spring foråret i møde med superblød hud.

Sacred Nature Bio-Certified Cleansing Oil fra Comfort Zone, 195 kr.
Sacred Nature Bio-Certified Body Butter fra Comfort Zone, 445 kr. 

Læs også: Se Hanni Gohrs sundhedstips »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed