sponsoreret indhold
7 gaver fra naturen til dig i overgangsalderen
SPONSORERET indhold

7 gaver fra naturen til dig i overgangsalderen

Hedeture, træthed, humørsvingninger, hudproblemer … overgangsalderen bringer mange ’interessante’ ting med sig. Heldigvis er der flere naturlige veje til at mindske eller måske helt undgå dem. Derfor har vi fundet 7 af de bedste gaver fra naturen, der kan gøre din overgangsalder mere tålelig.

12. sep. 2022 | Mode | Clarins

Naturen bugner af gode og effektfulde planter, urter og stoffer, der brugt rigtigt kan påvirke alt fra humør til glød. Derfor kan det være en rigtig god idé at kigge den vej, hvis du oplever gener i overgangsalderen, for der er mange midler, der kan hjælpe dig bedre igennem. Her har vi samlet 7 af dem, så du kan teste dig frem til den kombination, der påvirker svedeture, søvn, humør og hud positivt for dig.

7 genveje til en naturlig balance

 1. Salvie: Skru ned for varmen  
  Mange får en positiv effekt af salvie, når det kommer til at mindske hede- og svedeture. Salvie skulle nemlig sænke produktionen af de signalstoffer, der får blodkar til at udvide sig, så du bliver varm.
 2. Harungana: Naturens retinol til din hud
  Ekstrakten fra et ’helende’ træ i Madagaskar, der stimulerer kollagenproduktionen og genopbygger din hud. Med produkter, der indeholder harungana kan du mindske ældningstegnene og opleve ny fylde, løftet hud og reduceret slaphed. Ansigtscreme med økologisk harungana fra Clarins.Harungana-Madagascariensis.tif_Layout_614).jpg
 3. Rødkløver: All-round vidunder
  En klassiker for kvinder i den modne alder. Midlet fås i mange former og kan reducere hedeture og dæmpe humørsvingninger.
 4. Tornblad: Bevar en spændstig hud
  Ekstrakt fra tornblad i din creme booster tonus – altså din huds volumen – og genskaber spændingen i overfladen, så du kan undgå ’hængende’ hud. Natcreme med økologisk tornblad fra Clarins.Ulex-Europaeus.tif_Layout_614.jpg
 5. Kalk: Pas godt på skelettet
  Dine knogler har brug for kalk – også i overgangsalderen. Du kan selv sikre dig nok kalk ved at spise mælkeprodukter, grove grøntsager og grove kornprodukter.
 6. DT56a: Naturlig hormonbehandling
  Midlet udvindes det aktive stof af en sojabønne, og studier viser, at det har en lige så god effekt på overgangsalderens gener som hormonbehandling.
 7. Baldrian: Sov sødt og godt
  I overgangsalderen kan søvn godt være et issue. Her har baldrian længe været kendt som et godt middel til både at falde nemmere i søvn og sikre en god nattesøvn.

Ikke alle har samme oplevelser i overgangsalderen, men med ovenstående 7 naturmidler kan du finde et virkningsfuldt middel til det, du gerne vil have hjælp til – uanset om det handler om dit humør, de fysiske påvirkninger eller din hud.

Her kan du læse om ’Super Restorative’, der er udviklet til kvinder i overgangsalderen