8 fine julegaver til hende

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: SubBook, &BOX STUDIO, Apair, Chandrika Jewels Copenhagen, Arne Jacobsen Watches, DUFFBEAUTY, Koustrup & Co og Rhaa

8 fine julegaver til hende

I tvivl om hvad du skal forære din mor, søster eller veninde i julegave? Eller måske hvad du skal skrive på din egen ønskeliste? Se med her, og få masser af gode idéer!

Nogle år skriver den nærmest sig selv. Andre gange kan det være svært at finde ud af, hvad i alverden man skal skrible ned på ønskelisten - og endnu mere: Hvad man skal finde på til dem, man holder af. For hvad mangler modeelskeren mon lige? Hvad skal man finde på til læsehesten, der allerede har slugt alle klassikerne? Og hvad gør man, hvis gaven også skal være lidt personlig?

Uanset hvem du mangler den helt rigtige juleoverraskelse til, kan du få inspiration lige her!

SubBook - Årets mest personlige julegave 

&BOX STUDIO -  Gaveæsker til enhver anledning

Apair - Klassiske trends med kant

Chandrika Jewels Copenhagen - Perler, ædelsten og vandfaste smykker

Arne Jacobsen Watches - Danske designerure i mange variationer

DUFFBEAUTY - Innovative produkter til beautyskabet

Koustrup & Co - Til natur-, mad- eller historieelskeren

Rhaa - Kærlighed til smukt og enkelt kunsthåndværk

Årets mest personlige julegave 

Glæd en person, du holder af med en smuk og personlig fotobog fyldt med nogle af jeres bedste minder sammen. Fotobogen fra SubBook kan laves direkte fra din smartphone på under 10 minutter, og for hver bog du bestiller, er du med til at plante et træ.

Hent SubBook-app’en i App Store eller Google Play.

Lige nu kan du få 15% på din bestilling med koden: altjul.

Bestil senest 12. december, og få leveret inden jul, altid med fri fragt.

Gaveæsker til enhver anledning

&BOX STUDIO’s gavekoncept er din go-to, når du vil forkæle dine nærmeste. Det behøver nemlig slet ikke være så svært at finde den der helt rigtige gave!

Vælg blandt det store udvalg af kuraterede gaveæsker, eller slip kreativiteten løs, og bland indholdet til dine æsker selv, så de matcher person, pris eller tema. Med mere end 250 produkter at vælge mellem kan du gang på gang sammensætte den helt perfekte gave - uanset anledning, uanset afstand.

Følg med hos &BOX STUDIO, og lad dig inspirere af det smukke gaveunivers.

Klassiske trends med kant

I @apairstores’ Instagram-univers kan du søge inspiration til alt fra cool hverdagsoutfits til unikke festlooks.

Fælles for alle Apairs items er, at de altid er af høj kvalitet og nøje udvalgt til at skille sig ud fra mængden. Blandt andet er mange af Apairs favorit brands håndplukket fra små italienske designere, som tør at være anderledes i deres udtryk.

Besøg Apairs fire multibrand stores eller webshoppen, og gå på opdagelse i det lækre miks af både rå og klassiske trends.

Perler, ædelsten og vandfaste smykker

Hos Chandrika Jewels Copenhagen finder du perler, ædelsten og vandfaste smykker til gode priser. Alle materialer er kirurgisk stål, også kaldet ædelstål, som gør smykkerne antiallergiske og rustfri – og altså helt perfekte til personer med smykkeallergier.

Chandrika Jewels Copenhagen finder inspiration til deres fine designs på forskellige rejser rundt i verden, hvor stifterne bag brandet håndplukker lækre perler og smykkedele i høj kvalitet.

Lige nu hitter især perler stort, og Chandrika Jewels Copenhagen har dem i alle størrelser - lige fra små ferskvandsperler til kæmpestore barokperler og også perlekæder blandet med ædelsten.

Find inspiration til dine nye smykker på www.chandrika.dk eller på brandets Instagram.

Danske designerure i mange variationer

Arne Jacobsen Watches er en særlig hyldest til det gode danske design og skabt i tro stil med designgeniet Arne Jacobsens originaltegninger.

Urene er elegante, har et flot minimalistisk udtryk og kommer i mange variationer. Du kan helt selv tilpasse dem med dit eget valg af rem med "easy release" - en funktion, der gør, at du kan have dit nye favoritur på til hvilken som helst lejlighed og hvilket som helst outfit!

Udforsk Arne Jacobsens spændende ur-univers lige her: @arnejacobsenwatches

Innovative produkter til beautyskabet

Det danske skønhedsbrand DUFFBEAUTY har for alvor sat kompromisløs makeup i højsædet. Med et særligt blik for innovation, simpelhed og effektivitet har søstrene, Neda og Nadia, bag fremtryllet et univers af makeup-produkter, som gør makeuprutinen legende let for enhver.

DUFFBEAUTY byder på nytænkende versioner af eyelinere og mascara med unikke multifunktionelle egenskaber samt genanvendelige, kunstige øjenvipper i flere designs. Produkterne er skabt til både hverdag såvel som festlige lejligheder og er alle inspireret af flotte, feminine farvenuancer.

Tag et kig indenfor i @duffbeautyofficial’s store makeupunivers, og bliv inspireret til adskillige makeuplooks.

Til natur-, mad- eller historieelskeren

Naturen er et stort omdrejningspunkt for designbrandet Koustrup & Co. Faktisk finder de inspiration til deres designs i stort set alt, der omhandler natur, have, mad og historie.

Brandets holdning er at, hvis du har en stor passion for natur, så har du det også, når du går i seng om aftenen. Og hvis du elsker fugle, så elsker du højest sandsynligt også fugle, når du tager opvasken. Derfor lader Koustrup & Co. elementer som disse spille hovedrollen i deres produkter – lige fra fine ting til boligen illustreret af danske kunstnere til inspirerende bøger om økologisk levevis, havebrug og madlavning skrevet af nogle af Danmarks bedste forfattere.

Følg med på brandets Instagram-profil, hvor du kan få ny viden og små, sjove historier om alt til den have-, natur-, mad- og historieglade.

Kærlighed til smukt og enkelt kunsthåndværk

Hos Rhaa finder du et lille håndplukket udvalg af brugskunst fra danske og europæiske kunsthåndværkere og designere.

Shoppens univers er drevet af kærlighed til smukt håndværk, og det gennemgående formsprog er enkelt og tager udgangspunkt i naturmaterialer såsom sten, uld og træ kombineret med traditionelt håndværk.

De enestående designs er perfekte som personlig gave til en, du holder af, og der er noget for de fleste. I udvalget finder du nemlig både hånddrejet keramik, mundblæst glas, naturtryk, håndflettede kurve, lamper og tasker samt håndlavede filtdyr, sæber og børster.

Følg @Rhaa, og lad dig inspirere af de fine designs.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til hende og Instagram