SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

9 smykker du vil elske at få i julegave
Diamonds are a girl’s best friend! ❤

9 smykker du vil elske at få i julegave

Vi elsker alt, hvad der rimer på december: familiehygge, konfekt, sprøde svær… og selvfølgelig gaver. Masser af gaver. Men hvad skal du skrive på årets ønskeseddel? Vi har fundet ni smukke smykker, som du vil elske at få i julegave.

Selvom de kan få pengepungen til at føles lettere, skal det ikke være nogen hemmelighed, at diamanter er kvinders bedste ven. Tænk bare tilbage på lyden af Marilyn Monroe, der synger “Diamonds are a girl’s best friend” i filmen ’Gentlemen Prefer Blondes’ eller Elisabeth Taylors legendariske quote ’Big girls need big diamonds’.

Men det er ikke bare i filmens verden, vi sukker efter de funklende sten. Og uanset om der er tale om et arvestykke i form af en halskæde, en forlovelsesring eller et par ekstravagante øreringe, så er diamanter noget, der tiltaler langt de fleste kvinder. De tilføjer nemlig både ynde, kant og et personligt strejf til din garderobe. Og smykkerne fra Ro Copenhagen vil uden tvivl skabe et unikt udtryk både til din arbejdsuniform og til cocktailkjolen en lørdag aften. Det danske smykkebrand er kendt for sine håndlavede kvalitetssmykker i 18kt rød- og hvidguld, som alle er sat med en signatur-diamant. Smykkerne, der tæller alt fra halskæder, vedhæng, øreringe, armbånd og ringe, er et perfekt julegaveønske, da de afgjort vil glæde dig i mange år – og endda i flere generationer frem på grund af smykkernes høje kvalitet.

Som inspiration til dine julegaveønsker, har vi derfor samlet ni funklende og stilsikre Ro Copenhagen smykker. Hvem ved? Måske det er lige netop et diamant-smykke fra listen, du skal ønske dig af en, du har kær.
Hvis du vil have yderligere inspiration, kan du finde de resterende kollektioner på linket HER.  

 

9 smykker, du vil elske at få i julegave

1. Nord Light Green Ring

Nordic-green-light.jpg

Den enkle og smukke ring fra Ro Copenhagens Nord Collection er fremstillet i 18kt rødguld sat med en grøn 0,70 Ct. baguette-sleben beryl. På siden af ringen sidder Ro’s signatur-diamant. Ringen fås også i hvidguld.

Pris: 6.500 kr.

2. Signetring

Signet-Ring.jpg

Den fine 18kt rødguldsring fra Ro Copenhagen er sat med 31 brillantslebne diamanter. Ringen er fin i sig selv, men vil også være flot med graverede initialer. Fås også i 18kt hvidguld. 

Pris: 13.500 kr.

3. Ro Classic diamantring

Rock-Classic-Diamond.jpg

Denne minimalistiske og klassiske diamantring er fra Ro Copenhagens nye kollektion Rock Classic Collection. Den er sat med 40-50 brillantslebne diamanter.

Pris: 13.400 kr.

4. Halskæde

Curce-Necklace.jpg

Hos Ro Copenhagen finder du også de fineste halskæder i 18 kt rød- og hvidguld, som kan bruges alene eller sammen med et af brandets store udvalg af vedhæng.

Pris: 5.800 kr.

5. Rock Classic diamantkors vedhæng

Rock-Classic-Cross.jpg

I samme Rock Classic kollektion finder du dette flotte vedhæng, der har 17 brillantslebne diamanter, og som måler ca. 12 mm. uden øsken.

Pris: 2.200 kr.

6. Fryd White Marquise ørestik

Marquise-white-earring.jpg

Den lille, fine ørestik fra Ro Copenhagens Fryd kollektion er sat med en smuk hvid topas og tre diamanter. Den er fremstillet i 18kt hvidguld. Fås også i 18kt rødguld.   

Pris: 4.000 kr.

7. Fryd Wave ørestik og Fryd Barok Perle Vedhæng

øreringe_merged.jpg

Fra selvsamme Fryd kollektion finder du denne ørestik i den fineste organiske form. Ørestikken er fremstillet i 18 kt rødguld og er sat med Ro Copenhagens signaturdiamant. Fremstilles også i 18 kt hvidguld. I Fryd kollektionen finder du også dette fantastiske barokperle-vedhæng, der på én og samme tid både er råt og feminint. Vedhænget er fremstillet i 18kt rødguld og sat med 3 brillantslebne diamanter.

Pris for Fryd Wave ørestik: 2.500 kr.

Pris for Fryd Barok Perle Vedhæng: 3200 kr.

 

8. Fryd Petit diamant ørestikker

Fryd-diamond-earrings.jpg

Disse smukke og klassiske ørestikker fra Fryd-kollektionen er sat med 6 brillantslebne diamanter. Ørestikkerne kan være med til at pifte ethvert outfit op og fungerer både til hverdag og fest.  

Pris: 5.800 kr.

9. Rock Square diamant armbånd

Rock-Square-Bracelet.jpg

Ro Copenhagen har ud over ørestikker, vedhæng, halskæder og ringe også lavet et bredt udvalg af flotte armbånd. Heriblandt dette Rock Square armbånd, som er sat med 10 brillantslebne diamanter.

Pris: 6.400 kr.

Faktaboks

Ro anvender udelukkende 18 karat rød- og hvidguld og diamanter af kvaliteten Top Wesselton-VS.  Den høje kvalitet af Ro Copenhagen smykkerne gør, at de kan leve videre i generationer, og de fine historier som ligger bag hvert eneste smykke kan fortælles videre. Smykkerne er designet af Helle Leiberg Nissen, som finder sin inspiration gennem rejser, arkitektur og når hun fanger øjeblikke med sit kamera. Alle smykkerne er sat med en signatur-diamant.