Alexandra Bernardini om sin garderobe og bolig
Foto: Luka Roné Alexandra Bernardini i bluse fra Ganni.

Alexandra Bernardini om sin garderobe og bolig

Alexandra Bernardini: "Dér får du virkelig gode basisvarer på budget"

Alexandra Bernadini er International PR Manager hos Ganni og tager udgangspunkt i en klassisk og afslappet nordisk stil med fokus på god kvalitet. Men garderoben – og boligen – er også rig på print, forskellige materialer og fine farvespil. Kom med indenfor her.

Alexandra Bernardini, 26 år, er International PR Manager hos Ganni og bor sammen med sin kæreste, Mathias, i deres nye lejlighed på Østerbro.

LÆS OGSÅ: 10 ting, du skal købe på udsalg

Alexandra Bernardini

Ternet kjole fra AF Agger Flachs og rød fra H&M.

Stil

– Jeg er i virkeligheden ret klassisk og ændrer ikke meget kurs i min stil, men er i stedet mere optaget af at have ting af god kvalitet. Jeg er bedst til, når udtrykket er afslappet, og jeg går meget i jeans, siger Alexandra Bernardini og fortsætter:

– Hvis jeg har noget feminint på som en kjole, så tager jeg gerne noget grovere på til a la sneakers eller støvler. Generelt kan jeg også godt lide at mikse materialer og print for at give mit outfit et ekstra lag.

Alexandra Bernardini

Alexandra ­Bernardini i tøj fra Ganni og sko fra No. 21.

Inspiration

– Som så mange andre kvinder finder jeg masser af inspiration igennem Instagram. Der er dog også noget skønt i at få inspirationen ind på den gammeldags måde – gennem veninder, fine kollegaer, eller når man er på vej hjem på cyklen.

Alexandra Bernardini

"Mit mest opsigtsvækkende køb må være min koralrøde pythontaske fra Proenza Schouler. Den larmer ret meget, men omvendt er det dét, jeg elsker ved den. Intet er kedeligt sammen med den." Jakken er ligeledes fra Proenza Schouler.

Favoritdesigner

– Jeg synes, duoen Proenza Schouler gør det virkelig godt, og så har jeg alle dage haft et crush på Miu Mius gennemtrængende og vedvarende æstetik. Jeg synes, det er beundringsværdigt, når et modehus formår at tale ind i den samme æstetik over mange år og stadig er fornyende og relevante.

Alexandra Bernardini

Jeans fra Levi’s og Acne Studios.

Hverdag

– Jeans eller denim i en eller anden form, en skjorte og så noget strik. Jeg har altid strik på sommer som vinter.

Fest

– Der er ikke kæmpe forskel på, hvad jeg tager på til hverdag kontra fest, men det er tit skoene, som jeg lirer lidt op, når jeg skal ud. Jeg bliver altid i godt humør af at have en smuk højhælet sko på.

Alexandra Bernardini

Alexandra i bluse og kjole fra Ganni.

Mest & flest

– Jeg samler på sko, jakker og tasker. Da mit arbejde som regel dikterer, at jeg har bestemte kollektioner på, synes jeg accessories og overtøj er en fin måde at mikse forskellige udtryk og brands.

Undertøj

– Ganni laver SÅ fint undertøj og i det pæneste leopardprint. Derudover elsker jeg en god bomuldsunderbuks fra Zimmerli.

Alexandra Bernardini

Flettet taske fra Truss NYC, grøn clutch fra Céline, rød fra Proenza Schouler og rund fra Maria La Rosa. Solbriller fra Ganni og Céline

Jeans

– Mine Acne Pop knuselsker jeg. De har det bedste fit, og så er jeg også vild med de helt gamle Levi’s 501’ere.

Alexandra Bernardini

Armbånd fra Aurélie Bidermann, grønne perleøreringe er lavet af en kollega, mens de røde er fra Aprosio & Co. Guldring og øreringe fra Olga Bonne.

Smykker

– For mig har smykker stor betydning. De fleste smykker jeg ejer, har jeg fået i gave eller købt som et minde for noget. Det, synes jeg, er ret fint. Diamanter er også en dejlig måde at fejre sig selv på.

Alexandra Bernardini

Til hverdag hopper ­Alexandra for det meste i en skjorte. Her fra Nué Notes og Céline.

Tasker

– Min favorittaske er min flaskegrønne Marni-taske. Jeg fik den på en tur til Paris af Mathias, så den giver goder minder.

Shopping

– Det foregår altid ret impulsivt. Jeg er ret hurtigt til at beslutte mig for, om der er noget, jeg vil have med hjem.

Alexandra Bernardini

Strik fra Ganni.

Budgettip

– Uniqlo laver en virkelig pæn hvid oxfordskjorte til 20 EUR, og jeg ejer også en bunke cashmere fra dem – dér får du virkelig gode basisvarer på budget.

Alexandra Bernardini

Alexandras seneste køb: de sorte lakballerinaer fra Tabitha Simons. Røde sko fra Ganni og stiletter fra Miu Miu.

Butikker

– Jeg elsker udvalget i Holly Golightly, Another Nué og Lot29.

Bedste køb

– Min sorte Marni-taske. Den er super klassisk og bliver pænere og pænere med årene. Den kan holde for evigt!

Alexandra Bernardini

Bluse, ­bukser og sko fra Ganni.

Altid hos dig

– Jeg kunne aldrig drømme om at sælge mine smykker – de har alt for stor affektionsværdi.

Klar på 5 minutter

– Snup et hurtigt bad, hop i en jumpsuit og ud af døren. Hvis man har travlt, er det godt med en jumpsuit, for så skal du kun forholde dig til ét stykke tøj.

Alexandra Bernardini

Nogle af Alexandras skønhedsfavoritter samt spænder fra Kanel.

God stil

– Føl dig godt tilpas i det, du har på, og vær dig selv. God stil er kvinder, der hviler i sig selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Stil