allergivenlig ansigtscreme mod eksem

Foto: Viktor Nilsson Cecilie Haugaard for ALT for Damerne.

Allergivenlig ansigstcreme mod eksem

Er denne ansigtscreme til bare 100 kr. den bedste, der findes?

Tør, træt og trist hud er ikke noget, nogen ønsker sig, og markedet for produkter, der lover at redde din hud, har aldrig været større, bredere og mere forvirrende. Måske denne creme er løsningen på dine problemer – det har den i hvert fald været for mere end 2.000 Amazon-kunder.

Når vi opdager en ansigtscreme, hvis salgstal er steget 79.500% på Amazons hitlister, og samtidigt koster lige omkring 100 kroner, så er det noget, vi bliver nødt til at høre nærmere om. Sig hej til alle, der døjer med tør og irriteret huds nye bedste ven: ”Vanicream™ Moisturizing Skin Cream”.

LÆS OGSÅ: Karla Alajdi Neitzel har fundet produktet, der gør hendes vipper længere, tykkere og mørkere

Ifølge det amerikanske medie Allure er cremen gået fra ikke engang at være iblandt de 500 mest solgte produkter på Amazon til nu at ligge i toppen af deres best seller-liste. Og det forstår du måske godt, når vi fortæller dig, at cremen ikke bare kan bruges til at modvirke eksem, psoriasis, ichthyosis (også kendt som fiskehud, red.) og generel kløe, er anbefalet af dermatologer og er fri for farvestoffer, duft, maskerings duft, lanolin, parabener og formaldehyd?

Cremen, der er blevet tildelt fire ud af fem stjerner fra National Eczema Foundation, lover en ikke-fedtet og hurtigabsorberende finish og ikke stopper dine porer til, så du får urenheder, kan du få hos Amazon til ca. 100 DKK pr. flaske. Men det er altså også for mere end 400 gram, så der er nok til både ansigt og resten af din tørre hud på kroppen.

Virker den så i virkeligheden? Vi kiggede anmeldelserne igennem, og hvis det står til brugeren Kim, så holder den, hvad den lover.

– Hvis du har problemer med din hud eller allergier, anbefaler jeg stærkt at prøve denne creme. Jeg har haft problemer med eksem og ekstrem tør hud og prøvede næsten alt derude, men intet fungerede, siger Kim.

Creme til ansigt og krop, Vanicream hos Amazon, ca. 100 kr.

Skal du prøve den?

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud, Hudpleje, Kroppen og Allergi