Andrea Elisabeth Rudolph: Min sundhed

Andrea Elisabeth Rudolph: Min sundhed

Den 35-årige skønhedsproducent er indehaver af Rudolph Care. Hun har ikke nogen faste regler omkring sin sundhed, men gode råvarer og økologi er altafgørende. Når hun skal synde, er det med sort kaffe eller is fra Morten Heiberg.

Klik videre og se Andrea Elisabeth Rudolphs sundhedstips...

Min træning

“Jeg har ikke nogen faste motionsrutiner lige nu, desværre. Men jeg har prøvet Cross Fit, og det passer mit temperament rigtig godt. Jeg vil også gerne gå til dans, da det giver så meget positiv energi og fungerer som ventil for mig. Meget arbejde har i en periode gjort hjemmetræning til det mest praktiske for mig, så det bliver til lidt mavetræning på en pilatesbold, mens jeg ser nyheder.”

Tæppe fra Aymaram 2.300 kr.
Pilatesbold 350 kr.

Min skønhed

“Rudolph Care er skabt ud fra mine egne behov, så jeg bruger selvfølgelig mine egne produkter. Derudover kan jeg godt lide at forkæle mig selv med massage og ansigts- og kropsbehandlinger, og Rudolph Care har netop udviklet to signaturbehandlinger, som fås hos flere af mærkets forhandlere (Rudolphcare.dk). Min shampoo er fra danskproducerede Cool-Kidz, som dufter sødt af ananas og giver masser af fylde til mit hår. I flere år har Søren Hedegaard klippet mig, men sidste gang var det Gun-Britt, der svingede saksen, og det var jeg også godt tilfreds med.”

Shampoo, Ananas fra Cool-Kidz, 129 kr.
Açai Facial Oil fra Rudolph Care, 795 kr.

Min mad

“Jeg spiser enormt meget kød. Men jeg går meget op i dyrevelfærd, så jeg vælger hellere kød fra en dag, hvis jeg ikke kan få en kvalitet, der er god nok. I mit køleskab er der altid parmesan, oliven, citroner og smør, og i fryseren er der is fra Morten Heiberg og Bornholmergriller fra Økoslagteren. På køkkenbordet står der altid timian, rosmarin og et hav af forskellige olier og eddiker. Vi laver simpel, sund og enkel mad hjemme hos os, og jeg har den bedste køkkenassistent i min fireårige datter, som virkelig er nysgerrig på mad og smag.”

Huile d’Olive fra Huilerie Thomas hos Victoriavine.dk, 118 kr.

Mine vitaminer

“Jeg starter dagen med at piske en matcha-te fra Sings Tehus, som er opkvikkende og fyldt med antioxidanter. Ritualet, som stammer fra Japan, bygger på fire grundprincipper: harmoni, respekt, renhed og indre ro. Jeg supplerer med et acai-kosttilskud ‒ i det hele taget er jeg altid på jagt efter nye produkter med acai. Bærret indeholder masser af mineraler, vitaminer og fibre. Hver morgen spiser jeg også et urtebaseret energitilskud og fiskeolie fra Go Organic. For at det hele ikke skal lyde for frelst, vil jeg lige sparke informationen ind om, at jeg drikker kulsort kaffe i løbet af hele dagen.”

Naturens fiskeolie, 120 kapsler fra Go Organic, 218 kr.
Solbær Acai Drik fra Morten Heiberg, 28 kr.
Macha-te fra Sing Tehus, 95 kr. for 20 g.

Min afslapning

“Jeg er begyndt at træne mit åndedræt, da det er vigtigt at kunne tage de dybe vejrtrækninger, som giver energi og er med til at udskille affaldsstoffer fra kroppen. Jeg bliver for alvor ladet op af kvalitetstid med min datter og gode venner, og jeg er god til at tage en middagslur under et lunt tæppe sammen med min lille pige. Jeg bruger også musik nærmest meditativt ‒ især Cesária Évora giver mig ro.”

Cesária Évora: Miss Perfumado hos Amazon.co.uk, ca. 90 kr.

Læs også: Frisk på 5 minutter »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed