Anemone Sejr

Foto: Dennis Morton “Jeg læser mange magasiner, og hos 11o på Vesterbro finder du det bedste udvalg. De forhandler også mit eget magasin.” Anemone Sejr er fotograferet i tøj fra Soulland og Carhartt

Anemone Sejr Antonsen: De har lavet den perfekte denimjakke

Det kan være lidt en kunst at klæde sig på. For god stil er ikke noget, du kan købe dig til. Det er noget, du har, uafhængigt af modens og tidernes skiften. Vi har bedt seks velklædte personligheder, der har en sikker og ubesværet stil, præsentere deres moodboard for sæsonen. Her youth editor hos det kreative bureau Malling Anemone Sejr Antonsen.

Trods sin unge alder har Anemone Sejr Antonsen (@anemonesejr), 19, allerede startet sit eget magasin, designet og bygget møbler, arbejdet med styling og fotografi og nu som youth editor hos det kreative bureau Malling. Hendes stil er afslappet og inspireret af skaterkulturen med T-shirts, chunky guldsmykker, solbriller med farvet glas og yndlingssneakers fra Air Jordan. 

kewin talks.jpg

 “Jeg er stor fan af entertainer Kerwin Frost og bruger meget tid på at høre og se hans interviews med kreative, der fortæller om deres historie og passion. Kewin Frost Talks er tilgængeligt på YouTube, og de besøgende tæller blandt andre ASAP Rocky, Luka Sabbat og Tyler, the Creator.”

japan - foto af Maria Palm.jpg

“Jeg elsker naturen, men kommer ikke nok ud i den. Når verden atter åbner, vil jeg koble af og tage på pilgrimsvandring i Japan.” 
Shikoku-tourism.com

miznon.jpg

 “Min yndlingsrestaurant ligger i Paris. Den er super-autentisk og serverer den lækreste israelske mad. Serveringen er lynhurtig og stemningen altid i top.” 
Miznonparis.com

LÆS OGSÅ: Kunstner og Bagedyst-vinder Frederikke Legaard: "Den får alle til at ligne en million"

mark.jpg

“Jeg er kæmpe fan af amerikanske Mark Gonzales. Han er den mest stilede skater og kunstner og laver de sejeste skulpturer, som er udstillet i Supreme-butikker verden over. Denne bog er en samling af hans arbejde og værker og indeholder fotografier af hans skatertricks.” 
Mark Gonzales af Mark Gonzales, Rizzoli, 399 kr.

Gimaguas.jpg

“Jeg ejer allerede denne top fra Gimaguas i grøn og har været virkelig glad for den. Den er feminin og rå på en og samme tid.” 
Gimaguas, 705 kr.

Jordy  Black Purple.jpg

“Solbriller med farvet glas er et hit, jeg bruger dem året rundt. Lexxola laver nogle virkelig fede af slagsen, og jeg kunne godt tænke mig at eje denne model.”
Lexxola, 1.540 kr.

LÆS OGSÅ: Modeforsker Maria MacKinney-Valentin: "Impulskøbenes tid er forbi"

palace.jpg

“Det har vist sig at være svært for mig at finde en denimjakke, der er baggy og samtidig har den rigtige vask. Noget tyder på, at det er lykkes Palace at lave en, der er helt perfekt.”
Palace, 1.249 kr.

kar.jpg

“For tiden finder jeg stor inspiration hos franske L’art de l’automobile og deres kærlighed til biler. De laver basics med et grafisk udtryk, som stadig er simpelt og cool.” 
L’art de l’automobile , 670 kr.

9583309_fullsize.jpg

“Jeg drømmer om at besøge Eames Foundation i L.A. og eje denne stol.”  
Charles & Ray Eames hos Vitra, 11.900 kr.

LÆS OGSÅ: Smykkedesigner Sophie Bille Brahe om sit yndlingsmateriale: De bliver unikke på den person, der bærer dem

house.jpg

“Farnsworth House i IIIinois står højt på listen over steder, jeg gerne vil besøge. Det er designet og bygget af Ludwig Mies van der Rohe, der er en af mine yndlingsarkitekter.” 
Farnsworthhouse.org

20030224-220546-pf_29Mb.jpg

“Jagten på et Sony VX1000-videokamera blev sat ind for længe siden. Jeg har hørt, at det er vildt godt, hvis du skal fotografere skateboarding. Fotograf William Strobeck brugte det til at producere Supreme-filmene Blessed og Candyland, som er to af mine favoritter.”
SONY VX1000, fra 1.000 kr.

Bonbon Shade 320 grey melange.jpg

“Jeg har forelsket mig i denne lampe designet af Ana Kraš for HAY. Den minder mig om en krukke honning.”
HAY, 3.649 kr.

LÆS OGSÅ: Mette Hay: ”Den har meget stor affektionsværdi for mig”

138706_BLUE.jpg

“Jeg har noget for stearinlys. Dette fra Stussy ville være for fedt at have stående derhjemme.” 
Stüssy, 300 kr.

Air-Jordan-4-Retro-White-Pine-Green-Product.jpg

“Air Jordan 4 er mine foretrukne sneakers. Retro Metallic Green skal være de næste.”
Air Jordan, fra 2.140 kr. 

Ring_thin.jpg

“Når det kommer til smykker, foretrækker jeg guld. Og helst meget af det. Både øre- og fingerringe skal have et massivt og chunky udtryk, og dette vidunder er lige i øjet.”
Fie Isolde, 2.350 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Guide og Livsstil