Anita Falslund
Anita Falslund deler ud af sine skønhedsfavoritter.

Anita Falslund

"Den er den eneste solcreme med høj faktor, som ikke giver mig følelsen af uren og tilstoppet hud"

39-årige Anita Falslund har altid en desinficerende spray og en fugt-mist med i tasken, når hun er udenlands. Til at beskytte mod solens varme stråler har hun fundet en helt fantastisk solcreme, som ikke giver tilstoppet hud.

Hvor går din sommerferie hen i år?
– Vi tager til New York og fejrer min 40 års fødselsdag. Det er 10 år siden, jeg sidst var i USA, så jeg ­glæder mig. Jeg tror dog også, at et smut til min yndlingsby i Italien, Borgomaro, som vi har besøgt de sidste mange sommerferier, vil snige sig ind i løbet af sommeren. Det er et unikt sted og meget autentisk.

Hvad rejser du aldrig uden?
– En check-in-baggage. Det er vigtigt, at jeg kan have alle mine skønhedsprodukter med i alverdens milliliter og størrelser, og det tillader de jo som bekendt ikke i håndbagagen. Jeg rejser heller aldrig uden kosttilskud som Omega 3, mælkesyrebakterier samt B- og C-vitamin eller Biotherms Pure Invisible Roll On.

Pure ­Invisible Roll On, Biotherm hos Nicehair.dk (sponsoreret), 165 kr.

Hvilken solcreme bruger du?
– Til ansigtet bruger jeg altid faktor 50 fra det amerikanske ­mærke Bioelements. Den er den eneste solcreme, jeg har testet med høj faktor, som ikke giver mig følelsen af uren og tilstoppet hud. Til kroppen bruger jeg det økologiske mærke Coola, der har ­fantastiske solcremer på spray. Jeg bruger Sunscreen Spray Body med solfaktor 30.

SPF 50 Facescreen, Bioelements, 750 kr.

Sunscreen Spray Body SPF 30, Coola hos Nicehair.dk (sponsoreret), 299 kr.

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag Kim Kardashians hår og 6 andre sundhedstips

Hvad er din yndlingssommerduft?
– Uha, jeg har en del, men om sommeren er jeg ret vild med ­Florabotanica fra Balenciaga.

F­lorabotanica, EDP 50 ml, ­Balenciaga, 630 kr.

Ændrer dine skønhedsrutiner sig om ­sommeren?
– Ja, helt sikkert, det er faktisk ofte her, de fleste mennesker fejler med deres hudpleje, da huden ændrer behov fra vinter til sommer. Om sommeren danner min hud mere talg og har derfor behov for en lettere dagcreme. Hi-Vitamin C 12% Anti-oxidant Brightening fra LING Skincare bruger jeg også ofte om sommeren, da den styrker min hud og giver flot glød. Om vinteren sørger jeg for en federe creme og en masse fugt og serum med f.eks. squalene, som er en olie, der er let optagelig for huden.

Hi-Vitamin C 12% ­Anti-oxidant ­Brightening, LING ­Skincare, 799 kr.

LÆS OGSÅ: Her er løsningerne på 5 klassiske skønhedsproblemer

Hvad er dit bedste rejsetip?
– Jeg sørger altid for at have en desinficerende spray fra Tromborg med samt en god fugt-mist fra M2. Typisk køber jeg det i taxfreen, da jeg så er sikker på at kunne tage det med på flyet. Og så husker jeg altid min lille Save My Face-pude, når jeg flyver, da det er den bedste nakkestøtte ombord.

Desinficerende spray, 100 ml, ­Tromborg, 90 kr.

Ultra Pure Solutions, M2, 750 kr.

Pude, Save My Face, 620 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hudpleje