Anne Glad vil helst have farverigt tøj på, når hun matcher kendte og hjem på DR's Kender du typen.
Foto: Anitta Behrendt Anne Glad vil helst have farverigt tøj på, når hun matcher kendte og hjem på DR's Kender du typen.

Anne Glads glade gaderobe

Når hun går rundt som ekspert i DR1’s livsstilsprogram ”Kender du typen”, sørger hun for at være så farverigt klædt som muligt – og det er ikke nogen særlig stor udfordring. Se Anne Glads farvestrålende klædeskab i ugens ALT for damerne – og få hendes bedste shoppingtips lige her.

Hvad skiller du dig aldrig af med?
Man skal huske at sætte dem fri, man elsker allermest. Og går jeg ikke selv med tingene mere, skal de have nyt liv hos andre.

Hvad ser man dig aldrig i?
Jeg vil meget nødigt udelukke noget. Man ved aldrig.

Hvilke er dine favoritdesignere?
Frederikke Hviid fra Whiite laver feminint og elegant tøj, der samtidig giver noget power, som jeg virkelig godt kan lide. Franske Maje har som regel også noget specielt, som jeg kan bruge. Og så holder jeg øje med, hvad en række dygtige kvinder laver: Iben Høj, Maria Møller, Stine Ladefoged og Gu∂run-Gu∂run.

Hvad er dit seneste køb?
Jeg har de sidste uger været ude for at finde tøj til ”Kender du typen?”. Sort gør sig meget dårligt på tv, så jeg gør i stedet en dyd ud af at være farverig. Mange af de hjem, vi besøger, er jo heller ikke specielt kulørte, så jeg kan lige så godt bidrage lidt til underholdningen.

Hvor holder du af at shoppe?
Jeg shopper faktisk mest, når jeg er i udlandet – i Paris, Stockholm, Sanremo. Selv Malmø kan pirre shoppelysten. I København er jeg glad for Dansk, Carmen, Another Nue og Sabine Poupinel, men det er for sjældent, jeg kommer ud og snuser. I stedet besøger jeg Copenhagen Fashion Week og får et overblik over den kommende sæson.


Selvom det bugner af farver i Annes klædeskab, går hun lige så gerne i sort, når hun ikke skal på tv. Blazeren er fra Whiite, toppen fra Maria Møller, og jeansene er fra Acne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Anne Glad