Ansigtsolier
Foto: Getty Find en ansigtsolie der passer til din hudtype.

Ansigtsolier fra Nicehair

Ansigtsolie: Her er de 14 bedste fra Nicehair.dk

En god ansigtsolie skal både fugte, nære og beskytte din hud. De gode ansigtsolier tænger dybere ind i huden end en ansigtscreme, og din hud vil elske dig for det.

Særligt god til tør og træt hud

 

Denne olie er fremstillet af 100% naturlige råvarer og god til veganere. Den indeholder b.la. appelsin, som går ind og stimulerer huden og kamille som virker beroligende.

Find olien fra Badeanstalten her

Forbedre hudens elasticitet og spændstighed

 

Renegerende og genopbyggende ansigtsolie, som virkelig går ind og nærer huden så den føles dejlig blød. Bonus ved denne olie er at den er uden parabener, farvestoffer eller parfume.

Find ansigtsolien fra Rønsbøl her

Reducerer synligheden af rynker

 

Dermalogica har lavet en virkelig let olie, B og E vitaminer styrker hudens egen barriere, så fugten bliver i huden i længere tid. Olien går ind og øger huden celleproduktion, så huden får en flot glød.

Find ansigtsolien fra Dermalogica her

Effektiv beskyttelse til en tør og moden hud

 

Denne olie er spækket med A, C og E vitamin. Den indeholder ingrediensen evighedsblomsten, som arbejder med at forbedre elasticiteten i huden. Så til dig med en tør og moden hud, du vil elske denne olie.

Find asnsigtsolien fra Karmameju her

Mulitiolie der kan bruges til det meste

 

Ecookings økologiske multiolie, har så mange egenskaber. Brug den til: tør hoved bund, hårolie, barbering, fjern din make up med den, kom nogle dråber i dit fodbad eller badekarret. Og endnu bedre bland den op med din body lotion og få den blødeste og lækreste krop.

Find Ecookings multiolie her

Specielt udviklet til sart og sensitiv hud

 

Denne helt nye olie-booster er genial til dig med en sart og tør hud. Den genopretter hudens balance og holder på fugten i huden. Bonus: Den er både veganvenlig, glutenfri, parabenefri og uden kunstige farvestoffer og duftstoffer.

Find Dermalogicas olie-booster her

Lindrer og beroliger tør hud

 

Clarins har lavet denne olie som er speciel god til huden, der har tendens til at rødme og være sart. Hasselnøddeolie som går ind og giver en dejlig blød og smidig hud..

Find ansigtsolien fra Clarins her

 Anti-age serum og olie i samme produkt

 

En perfekt blanding af olie og serum i et produkt, denne natolie indeholder omega 3, som virkelig giver huden et boost og sikre huden er gennemfugtet til en ny dag.

Ungdommelig klarhed, spændstighed og glød

 

Mangler din hud glød, så er denne olie et must, du får virkelig den flotteste glød. Og så er det 100% ren hybenolie som booster hudens kollagen.

Find ansigtsolien fra Ole Henriksen her

Mindske linjer og rynker

 

Denne olie er målrettet til dig, som gerne vil minimere linjer og rynker. Den indeholder et peptid, som går ind og snyder huden til at slappe af, så du mindsker forekomsten af linjer.

Find ansigtsolien fra Rodial her

Intens fugtgivende ansigtspleje

 

Denne olie indeholder 95% silkeessens som er the key word til en smuk hud, den udglatter, gennemfugter og minimere pigmentering.

Find ansigtsolien fra Miqura her

Giver huden et yngre udseende

 

En tør olie der indeholder A-vitamin, som arbejder intenst på at forbedre huden. Olien hjælper med at genskabe hudens naturlige balance, derfor er den god til en sart og sensitiv hud.

Find ansigtsolien fra Mádara her

100% ren jomfru argan olie

 

100% ren jomfru argan oile som kan bruges til alt; kroppen, håret, ansigtet og bland den med fordel i dine creme for en mere nærende creme.

Find ansigtsolien fra Cosmos Co her

Multi funktionel tør-olie, som fugter, nærer og reparerer

Verdens kultolie fra Nuxe er en tør-olie, hvilket vil sige, at den ikke fedter lige som mange andre olier, den efterlader dit hår og din hud dejlig blød.

Find kultolien fra Nuxe her

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Shopping