Askepot, Ariel og Belle på forsiden af Vogue – ja, det er dine Disney-favoritter vi snakker om
Foto: Gregory Masouras / Vogue

Askepot, Ariel og Belle på forsiden af Vogue – ja, det er dine Disney-favoritter vi snakker om

En 23-årig fotograf har skiftet forsidernes topmodeller ud med Disney-karakterer. Vi har samlet 10 favoritter, som, foruden Askepot, Ariel og Belle, også tæller Cruella De Ville, Aurora og Mulan.

Har du nogensinde overvejet, hvordan det ville se ud, hvis topmodeller som Bella Hadid, Cara Delevigne og Alessandra Ambrosio blev skiftet ud med dine favorit-Disney-karakterer?

LÆS MERE: Få stilikonernes look på budget – her er ugens 6 bedste fund

Igennem de seneste 2 år har den 23-årige fotograf Gregory Masouras, @greg_gr, delt billeder af de største modemagasiners forsider, fra catwalken og fra kampagner med det enkelte twist, at alle ansigterne er skiftet ud med Disney-karakteres, på sin Instagram.

LÆS MERE: Karl Lagerfeld: "Jeg ville gøre noget, som vi aldrig har gjort før"

I et interview med W Magazine fortæller Gregory om starten på det hele:

"[Jeg begyndte projektet] for to år siden, da jeg købte en ny telefon. Jeg afprøvede kameraet og tog billeder over hele Athen og kom forbi en sky, der lignede et Batman-logo. Det var, da jeg begyndte at redigere billedet, at idéen blev født."

Nu er Gregorys Instagram-profil blevet omtalt på både Vogue, W Magazine og Teen Vogue og delt af sangerinde Beth Ditto, designer Marc Jacobs og mange flere.

Gregory Masouras fortsætter om koblingen mellem fotografi og Disney-figurer:

"Disney-karaktererne var vores barndoms berømtheder. Jeg vil gerne hjælpe det nu voksne publikum, til at kunne følge deres favoritter i moderne situationer, og dermed bringe lidt nostalgi omkring en æra, som er tabt, tilbage."

Her får du 10 favoritter:

 

LÆS MERE: "Jeg bruger sneakers til alt. Alt! Sommer og vinter, kort og langt, fest og ferie og altid på arbejde"

LÆS MERE: Her er 10 ting, du ikke vidste om Spice Girls

LÆS MERE: Bananer, grisenæser og hotdogs: Acne Studios lancerer emoji-kollektion