Skønhedstips fra Regitze Christensen
Foto: Regitze Christensen

Skønhedstips fra Regitze Christensen

Beauty crush på Regitze Christensen: ”Denne mascara køber jeg igen og igen”

Den unge danske model Regitze Christensen har på kort tid fået opbygget et imponerende CV. Hun har prydet kampagner for blandt andre Céline, Ralph Lauren og Dolce & Gabbana – alene i 2016. Læs hvilken mascara hun køber igen og igen og hvilken duft, der får hende til at føles sig sexet og kvindelig.

Hvordan er din beautyrutine?
- Jeg er så heldig grundlæggende at være født med en ren hud. Min rutine går derfor kun ud på, at jeg starter dagen med et bad. Hår prøver jeg så vidt muligt kun at vaske hver anden dag. Det bliver også kun vasket med hårshampoo, da balsam gør mit meget fine hår for glat og fint. Jeg bruger en shampoo fra Aussie, primært pga. den tyggegummi-lignende duft. Efter badet smører jeg min krop ind i en bodylotion fra Biotherm og ansigtet bliver masseret med ansigtscremen Lait-Creme Concentré fra Embryolisse. Jeg fordeler få dråber af Silk Therapy fra Biosilk i mit hår, og om sommeren får de nybarberede ben også lige en tur.

Hvilket produkt køber du igen og igen?
- Jeg køber altid Lip Cure fra Tromborg og har den med mig rundt overalt.

Hvilke hårprodukter bruger du?
- Til håret bruger jeg shampoo fra Aussie, Silk Therapy fra Biosilk i det fugtige hår og til arrangementer styler jeg mit hår med enten tørshampoo fra Toni & Guy, en saltvandsspray fra Trines Wardrobe eller blot en god hårspray også fra Toni&Guy. Håret bliver stylet alt efter, hvilket look der passer til mit humør/tøjvalg.

Hvordan forkæler du dig selv på skønhedsfronten?
- Jeg går meget op i velvære og selvforkælelse. Velvære kommer indefra og afspejler sig i din hud, humør, energi osv. Derfor tager jeg ofte lange brusebade, hvor jeg tager mig god tid og nyder en stille stund for mig selv. Ca. 1 gang om måneden besøger jeg en negleklinik og får luksus mani- og pedicure. Derudover går jeg flere gange om året til en professionel massør, og i ny og næ forkæler jeg mig selv, enten alene eller med en nær, med en luksus spa-dag, hvor den får hele armen.

Hvilken duft bruger du og hvorfor?
- Jeg bruger en parfume fra Tom Ford, der hedder Velvet Orchid hver eneste dag. Jeg har altid været vild med lidt tunge og dybe parfumer. De får mig til at føle mig sexet og kvindelig.

LÆS OGSÅ: "Det er det bedste, jeg har gjort for min hud længe. Den gør en kæmpe forskel"

Hvordan er din makeup rutine?
- Jeg går med minimal makeup. Min hverdags makeup-rutine er ansigtscremen Lait-Crème Concentré fra Embryolisse, som fugter min hud godt og som fungerer godt som base under mine makeupprodukter. Jeg dækker små blodårer på øjenlåg, rander under øjnene samt små røde pletter og lignende med Duo Concealer fra Nilens Jord. Jeg udfylder naturligt mine bryn med Eyebrow Pencil i farven Brunette fra MAC og reder dem opad, for at give dem lidt mere fylde. Jeg bruger Hoola bronzer fra Benefit til at fremhæve mine kindben samt skabe skygge ved tindingen. Til sidst bukker jeg mine øjenvipper med en bukker fra MAC, for at åbne øjnene op, hvilket giver mig et friskere look.
Når jeg skal til arrangementer eller i byen skruer jeg op for min makeuprutine. Her bruger jeg øjenskygger til at skabe dybde omkring øjnene, og så får mine øjenvipper to lag mascara. Ovenpå Hoola bronzeren tilføjer jeg Mineralize Skinfinish i Cheeky Bronze fra MAC, som har lidt shimmer-effekt. Lige under det sidste stykke af øjenbrynene, i øjenkrogene, langs næseryggen, på kindbenene, lige over amorbuen, på kravebenene og evt. lidt på arme og ben bruger jeg The Multiple i farven Copacabana fra Nars. Jeg er vild med røde læbestifter, så når jeg ikke lige skal kysse på kæresten, får mine læber ofte lov til at komme i fokus.Bedste mascara?
- Den bedste mascara, jeg køber igen og igen er Volume Million Lashes fra L'Oréal Paris. Jeg bruger kun mascara med et børstehoved af gummi, da de hårde gummidutter separerer mine vipper og skaber volumen. Bløde hår får mine vipper til at klumpe. Jeg følger til sidst op ved evt. at skille mine vipper yderligere med en pincet. Jeg går meget op i at alle vipper er adskilt – er lidt af en perfektionist når det kommer til vipper.

Dyrker du motion?
- Jeg prøver så vidt muligt at passe træningen. Det er dog svært at holde ved lige, når jeg flyver rundt så meget, som jeg nu gør med mit job. Da jeg elsker og nyder mad ekstremt meget, går jeg stort set hele døgnet rundt og benytter mig yderst sjældent af transportmidler. Det skaber ekstra plads til god mad! Motion for mig er dog ikke lig med at skulle tabe sig, som mange bruger det til, det er for mig en livsnødvendig kilde til et langt og godt liv. Jeg prøver så ofte som muligt at få pulsen op, da jeg ved, at det styrker hjertet. Derudover holder jeg meget af at styrketræne med frivægte tre gange om ugen, da en tonet, stærk og slank kvindekrop for mig er super lækkert og stråler af sundhed. Træning giver mig meget overskud og påvirker mit humør positivt, så større praktiske projekter, livsbekymringer osv. bliver nemmere at klare. Jeg får det meget bedre med mig selv og sover bedre om natten. Træning bliver et frirum, hvor jeg får lov at mærke mig selv, jeg får kreative ideer og bekymringer bliver raset ud. At starte dagen med at få pulsen op og styrke kroppen, gør hele min dag god og overskuelig. Hvis jeg har ekstra tid og har brug for at restituere, går jeg til yoga engang imellem.

Hvilke tilskud tager du og hvorfor?
- Min kæreste købte mig en månedspakke fra Pure Pharma, da jeg skulle afsted under modeugerne. Pakken indeholder 30 små poser med blandet vitaminer, mineraler og fiskeolier. Det er vigtigt, at kroppen får den næring, den skal bruge. Normalt spiser jeg meget varieret og går op i at få min avocado, mandler, fisk, fuldkornsprodukter, gode olier, grønt osv. Under modeuger og når jeg arbejder i udlandet, er jeg ikke sikker på at få dækket mit behov. Derfor fortsætter jeg med at tage kosttilskud for at beskytte min krop.

LÆS OGSÅ: De 6 bedste flydende foundations

LÆS OGSÅ: Derfor er korean-beauty og sheet masks de nye skønhedstendenser

LÆS OGSÅ: Ny tendens: Få smuk og blød hud med olierens

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed