Kongelige kjoler
Foto: Bo Nymann og Michael Stub for HER&NU. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II i pels og smaragdgrøn spadseredragter.

Kongelige kjoler

Statsbesøg i Danmark: Her er de flotteste kjoler

Kong Philippe og dronning Mathilde af Belgien har været på statsbesøg i Danmark, og det har betydet, at de smukke kjoler har været fremme.

De fleste har nok haft en lille drøm om at blive prinsesse en dag. Om det nogensinde bliver til virkelighed, er svært at spå om, men når der kommer royalt besøg i det danske land, og de mange smukke kjoler, spadseredragter og fantastiske smykker graves frem, lever drømmen endnu engang.

Hans Majestæt Kong Philippe og Hendes Majestæt Dronning Mathilde af Belgien landede i Danmark den 28. marts kl. 10:00 og har siden haft et noget tætpakket program med et godt formål:

– Statsbesøget har blandt andet til formål at styrke det i forvejen stærke bånd mellem Danmark og Belgien. Den tætte forbindelse mellem de to kongelige familier, der nedstammer fra den glücksborgske linje, kan dateres tilbage til år 1863, står der på det danske kongehus’ officielle hjemmeside.

Et tæt program har dog altid plads til et kjoleskift eller to.

Her er vores 6 favorit-looks fra de kongelige fordelt på Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie og Hendes Majestæt Dronning Mathilde af Belgien. En enkel ikke-kongelig, men stor favorit, har også sneget sig ind på listen:

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

Hendes Majestæt Dronning Mathilde af Belgien.

Hendes Majestæt Dronning Mathilde af Belgien.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen.

LÆS OGSÅ: Her er den danske designer, som Disney ringer til, når de skal have designet kjoler

LÆS OGSÅ: Se brudekjolerne vi aldrig glemmer

LÆS OGSÅ: Josefine Nielsen: Denne parfume bruger jeg til fest

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige og Kjoler