Festivalsko

Sådan holder du dine sko pæne på sommerens festivaler

Det kræver kun tre gode produkter at få dine sko til at holde. Vi guider dig til, hvordan du renser, imprægnerer og plejer dine sko allerbedst.

Skopleje kan virke som en jungle, men i virkeligheden er det noget af det nemmeste, for hvis du imprægnerer dine sko, har de en meget længere levetid. Og du skal huske at gøre det allerede, før du tager skoene i brug, og selvfølgelig imprægnere og pleje dem undervejs.

LÆS OGSÅ: 7 ting, du skal have med på festival

Vi har spurgt BIANCOs Kvalitets Ansvarlige, Trine Schmidt, hvilke produkter der er bedst, og hvordan de skal bruges, så dine sko kommer igennem den danske sommer i alt slags vejr. BIANCO handler nemlig om meget mere end moderigtige sko til damer og herrer. Det handler også om den rigtige skopleje.

Imprægner og lad dine sko tørre natten over

”No. 4 Water Protect er vores imprægnering, som kan bruges til alle materialer. Ingrediensernes høje kvalitet beskytter effektivt mod snavs, smuds og er vandafvisende,” siger Trine Schmidt om produktet, og fortsætter med et tip til, hvordan det skal bruges:

”Første gang skal skoen imprægneres tre gange udendørs med avispapir under, og påføres fra cirka 30 centimeters afstand. Lad dine sko tørre natten over, så er du klar til det danske sommervejr og de kommende festivaler.”

No. 4 Water Protect, Bianco, 70 kr.

Rens dine sko, når de bliver snavsede

”No. 8 Combi Cleaner er en god rens, som kan anvendes til alle materialer. Den fjerner snavs, smuds, salt og støv. Påfør skummet jævnt med en svamp eller klud. Giv skummet tid til at trænge ind og poler derefter,” siger Trine Schmidt om, hvordan du renser dine beskidte sko.

No. 8 Combi Cleaner, Bianco, 70 kr.

Hvis dine sko er lavet af lak eller syntetiske materialer, anbefaler Trine Schmidt, at du bruger No. 6 Trendcare:

”Det er en speciel renseskum, der plejer og beskytter materialet, holder det smidigt og virker farveopfriskende. Ryst flasken godt før brug, spray et tyndt lag på, og fordel skummet med en klud. Slut af med at polere.”

No. 6 Trendcare, Bianco, 70 kr.

Plej dine sko, så materialet holder sig blødt og stærkt

”No. 10 Effect Spray er en pleje, der er farveløs, og som kan bruges til kombinerede materialer. Sprayen giver en fin glans til dine sko. Dæk gulvet med avispapir, og spray plejeproduktet på med 30 centimeter afstand,” siger Trine Schmidt om, hvordan du plejer.

No. 10 Effect Spray, Bianco, 70 kr.

Alle plejeprodukterne kan købes i vores BIANCO butikker – find din lokale butik her.

God sommer og festival fra BIANCO  @biancofootwear.

#MyBianco #BiancoShoeCare #BiancoFootwear #BiancoFashion

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko, Festival og Sommer