Bliv sommerlækker med udsøgte behandlinger

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: AboutTan, Scandinavian Beauty, N’AGE, Lækker, La Concordia by Michele, ESTHER-more than Beautiful, Cryo Scandinavia, bySahl, HEVI Sugaring, Nailster & Shine Cph.

Bliv sommerlækker med udsøgte behandlinger

Sommeren står for døren, og endelig er det tid til sommerkjoler og ture til stranden.

Det kan dog være, at kroppen trænger til lidt kærlig opmærksomhed, inden vi kaster os ud i de lyse sommeraftener.

Vi har samlet en række professionelle behandlere, som kan gøre dig helt klar til sommeren. 

90 minutter ren selvforkælelse

Nimb.jpg

NIMB SIGNATURE ansigtsbehandling indledes med velduftende aromaterapi, og damp med økologiske kamilleblomster er med til at åbne porestrukturen op i huden. Således opnås en effektiv dybderens, og huden kan lettere optage gode og aktive produkter. Derved bringes gløden tilbage i huden og fjerner ethvert tegn på træt, grå og trist hud.

Der er fokus på enzymbaserede peelinger og masser af fugt samt dybdegående massage af nakke, skuldre og ansigt med tilpassede serummer, der giver fornyet energi.

Kølende og beroligende gelémaske masseres med iskolde Ice Globes, som beroliger, køler, dulmer hævelser samt rødme og irritation.

Behandlingen afsluttes med tilpassede serummer, creme, øjne- og læbepleje.
Denne ansigtsbehandling giver ultimativt fugmættet og fornyet GLOWY hud. 

Læs mere om behandlingerne hos Shine Cph her

Velkommen til et forførende gellak-universcodefort_sommernegle.jpg

Er du vild med smukke negle? Og drømmer du om at kunne skabe negle med samme holdbarhed, slidstyrke og finish, som dem du kan få lavet hos professionelle neglesaloner? Så er din drøm ikke mere end få klik væk. Nailster tilbyder nemlig et forførende gellak-univers, hvor det aldrig har været nemmere at komme i gang.

Nailster tilbyder et startsæt, som passer både til nybegynderen og den mere erfarne negleentusiast. Derudover tilbyder Nailster en forførende farvepalette, hvor der er noget til enhver smag.

Nybegynder? Bare rolig, Nailster guider dig igennem hele processen ved hjælp af deres online-guideunivers, som findes på deres hjemmeside.

Få silkebløde ben under sommerkjolennordicbodycare_hevi.jpg

Man kan lige forestille sig det – at gå en tur langs vandkanten i det bløde sand og med sommerkjolen flagrende om de silkebløde ben. Denne følelse kan alle opnå med roll-on-sættet fra HEVI Sugaring, som giver en hurtig og effektiv behandling.

Resultatet er ca. 4 uger uden bekymring om hårfjerning. Med roll-on rulles sukkervoksen nemt på de uønskede hår og fjernes igen med strips.

Sukkervoks er ekstra skånsom, idet det kun hæfter på døde hudceller og hår. Det minimerer risikoen for indgroede hår ved at rulles på og rives af modsat groretningen.

Skal dine bryn være perfekte til sommer?Scb.jpg

Hos Scandinavian Beauty tilbyder vi en bred vifte af luksuriøse behandlinger indenfor den kosmetiske verden, vipper, negle og så er vi særligt kendte for vores permanent make up.
Når vi laver permanent make up tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og drømme til bryn. Vi undlader intet til tilfældighederne når vi deponere pigment i huden og på den måde kreere naturtro hårstrå og skygge.
Du kan læse om vores behandlinger, priser og bestille din tid på vores hjemmeside. 

Vi glæder os til at tage imod dig i vores smukke rammer midt i Aarhus.

Giv huden energi med kuldedampecryo.jpg

Drømmer du om mere fasthed og mindre appelsinhud? Så skal du en tur i cryosauna hos Cryo Scandinavia!

Cryoterapi er en veldokumenteret, effektiv og behagelig behandling med 3 minutters kuldedampe på kroppen ned til minus 196 grader. Cryoterapi bliver brugt af topatleter til at booste restitution og heling, men er også supereffektiv til at reducere appelsinhud, optimere huden og fedtforbrændningen. – op mod 800 kcal pr. gang.

Kuldedampene får kroppen til at hente energi fra fedtdepoterne, og bagefter sendes blodet helt ud i bindevævet og de yderste blodkar for fuld kraft, så affaldsstoffer udskilles højeffektivt.

Giv sommerkroppen glødesther.jpg

Fra den nye økologiske serie, ESTHER-more than Beautiful - er BodyOil´ den olie som fugter, nærer og giver glød til din sommerkrop.

Sol og vand kan være hård ved huden, og efter en sommerdag er det godt at pleje din hud med ESTHER’s oliebaseret BodyOil.

Lette olier trænger hurtigere ind og giver din hud glød. ESTHER’s BodyOil indeholder jojoba, argan, abrikoskerneolie med en let duft af rose og abrikos. Du får en frisk fornemmelse af plejen, da olien er hurtigt absorberet og huden er mættet.

ESTHER more than Beautiful - har tre produkter i serien - ja, kun 3 produkter!

1. BodyOil

2. FaceOil/Serum

3. Protecting Skin Balm

Alle med nærende og økologiske oliebaserede råvarer, som plejer og udfylder mange hudplejebehov - enkelt, let og nærende hudpleje. Alt hvad huden har brug for! Produceret i Danmark - af kvinder til kvinder.

Bryn Løft - En ny frisure, bare på dine brynbysahl.jpg

Hos BySahl er et Bryn Løft sommerens store hit og kan virkelig være som trylleri. Pludselig kan der dukke hår op, man ikke anede, man havde.
Man løfter og spreder hårene, og når man ser resultatet, vil man typisk være ret overrasket over, hvor meget bryn der i virkelighed er.
Et vellavet Bryn Løft er ekstra lækkert her om sommeren, hvor man typisk ikke har så megen make up på, men alligevel gerne vil se frisk ud. Det at løfte og sprede hårene, giver nemlig næsten et helt lille øjenløft.

Vi elsker det!!

Cryoterapi får glæden til at flyde rundt i kroppenConcordia.jpg

Oplev den frysende lykkefølelse på din egen krop hos La Concordia by Michele.

Du træder ud af cryosaunaen fyldt med energi og velvære fra inderst til yderst.

Med cryoterapi øger du produktionen af endorfiner og kollagen, så du med den frysende følelse oplever glæden flyde rundt i kroppen, alt imens huden opstrammes og forynges.

Samtidig har cryoterapi en antiinflammatorisk effekt, der samtidig styrker dit immunforsvar.

Cryo kan gøre meget mere for dig og dit velvære, og det tager kun 3 min, med en meget lav temperatur på -140 grader.

Med en cryosauna i topkvalitet og medicinsk godkendt, har du nu muligheden for at give DIG mere kvalitet i livet.

Bliv lækkerbrun med spraytanlaekker_spraytan.jpg

Ønsker du en flot sommerkulør uden at udsætte din krop for solens farlige stråler. Så vil Lækkers professionelle spraytan gøre en vild forskel for dig og være med til at sætte prikken over i'et til ethvert outfit og makeup!⁠

Du vil opnå en farve, som havde du været 14 dage sydpå. Farven holder i ca. 5-10 dage, og behandlingen er fuldstændig ufarlig.

Lækker anvender kun allergivenlige spraytanvæsker, som er med til at efterlade huden dejlig blød.

Bliv lækkerbrun på kun 10 minutter hos byens bedste skønhedssaloner - Lækker.

Bliv en friskere og gladere udgave af dig selvkh_nage_sep21_158.jpg

Hvordan får man den smukke sommerglød, som alle efterspørger? Svaret er Restylane Skinbooster!

Skinbooster er en injektionsbehandling, der fugter huden indefra øjeblikkeligt via hyaluronsyre og vand. Behandlingen er god til alle aldre, fordi den reducerer tørhedsrynker og fine linjer, samtidig med at den kommer trist og grå hud til livs.

N’AGE åbnede som den første af sin slags i 2003 og har siden dengang hjulpet kunder med at blive en friskere og gladere udgave af sig selv.

Vil du vide, om behandlingen er noget for dig? Book en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske – hos N’AGE er den gratis og uforpligtende.

Spraytan giver en naturtro brun farveSimone_abouttan_-_alt_for_damerne.jpg

Spraytans popularitet skyldes både det naturtro resultat, og at farven holder væsentlig længere end ved brug af selvbruner derhjemme.

Med en professionel spraytan hos AboutTan bliver du naturlig brun, uden at det lugter dårligt eller ser kunstigt ud. Vores produkter fremhæver din egen hudtone, og du bliver naturlig brun på blot 10 min.

Du kan med fordel få en behandling lige inden din ferie, da du lynhurtigt får et sundt look, en smuk glød og bliver 5-10 kg slankere at se på, da farven contoure din krop og ansigt.

Se mere her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud, Hudpleje og Øjenbryn