Boozt
Foto: Boozt

Februar Favoritter

Sponseret indhold Af 13.feb.2017 Mode

De varmere dage venter forud, og vi trænger til at friske garderoben op. Disse perfekte overgangs-styles vil gå fantastisk til dit vinter-til-forår outfit. Fra elegante last-minute kjoler til aftener i byen, ikke-så-chunky strik til foråret og alle styles til vejret midt i mellem.

Det er begyndelsen på forårssæsonen og Boozt vil gøre dig klar til alle sæsonens festlige sammenkomster. Sørg for at du glimter og skinner som dagene bliver længere og lysere. Udforsk vores ultimative februar ønskeseddel.

Dress to impress:

Farve, romance og et hint af flirt definerer kjoletrenden for denne sæson. Vælg en kjole med en med en berusende blanding af vovede print og komplekse detaljer, som denne fra Ganni.

Skønne lag

Første ting først; for at opnå det perfekte forårslook, så glem ikke det første lag – lingeri. Lad disse skønne sarte lingerier og komfortable klassikere give dig den perfekte feminine følelse til dine forårsdage.

Au Naturel – Strik:

De bedste midtimellem letvægts strik sørger for at holde vores look chik i takt med at vejret skifter. Hold farvepaletten nude og du vil have en ubesværet elegance i din garderobe.

Must-have jeans:

Det perfekte par jeans er alle garderobers stærkeste fundament, så det er helt sikkert noget du vil investere i. Denim er aldrig ude af mode, så du kan roligt lade disse friske blå være dine nye helte til de travle morgener.

 


Henter...