Garderobesnak podcast Brian holm

Foto: Nina Buth Olsen

Brian Holm: Jeg bryder mig ikke om dyrt tøj

God stil er ikke nødvendigvis lig med at bruge en formue på sit tøj. Det mener den tidligere cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm, der er gæst i det nye afsnit af podcasten Garderobesnak med Euromans moderedaktør, Frederik Lentz Andersen.

I 2018 kårede Euroman ham som en af årets bedst klædte, og i slutningen af 2019 var det magasinets læseres tur til at sende ham i top som den kendte mand, de mente havde bedst stil.

I det nye afsnit af ’Garderobesnak’ med Euromans moderedaktør, Frederik Lentz Andersen, fortæller Brian Holm om sine klare holdninger til sin stil, som helst skal have referencer til britisk mode. Men det er ikke ens betydende med, at tøjet skal være dyrt.

“Jeg bryder mig egentlig ikke om dyrt tøj. Tøj skal være til at betale, og det gør det også mere spændende. Vi kender alle sammen nogen, der har mange penge, men de har ikke nogen stil. De tror ofte, at fordi tøjet er dyrt, så ser de godt ud. Men nej, det gør det faktisk ikke.”

Foruden sin gode smag er Brian Holm kendt for sin karriere som tidligere professionel cykelrytter. I dag arbejder han som sportsdirektør for cykelholdet Quick-Step Floors og er kommunalbestyrelsesmedlem i Frederiksberg for de Konservative. Og så ved han altså en ting eller to om mode.

Lyt til hele podcasten her og hør, hvordan Brian Holms stil har udviklet sig gennem årene.

garderobe.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast