Byd det kolde vejr velkommen med disse 5 lune styles
Expedition Down Long Parka

Byd det kolde vejr velkommen med disse 5 lune styles

Det er for alvor blevet vinterkoldt. Lad dig her inspirere af listen over lune jakker, bløde sweatre og fine huer, der holder dig varm vinteren over.

Det er for alvor blevet vinterkoldt. Lad dig her inspirere af listen over lune jakker, bløde sweatre og fine huer, der holder dig varm vinteren over.

Vinteren har for alvor vist sit frostklare ansigt, og efterårsjakken varmer ikke længere. Det er med andre ord blevet tid til at finde den helt rette vinterjakke og ditto hue, der kan holde dig varm i de kolde måneder.

Ud over en varm jakke er de lune sweatre helt klart også et musthave – både til at have under overtøjet, men i særdeleshed også til at have på derhjemme – eller på arbejdspladsen. I denne guide kan du lade dig inspirere af 5 lækre og lune styles, som passer til enhver vintergarderobe.

Ifør dig Expedition Down Long Parka i de ekstra kolde måneder, hvis du vil være sikker på at holde varmen. Den yderligst behagelige og stilsikre jakke kan bruges til alt – lige fra de lange gåture i skoven, til legepladsturen med børnene til cykelturen på arbejdet.

TB VINTER 1.jpg

Expedition Pack Down Hoodie

Sæt kulør på den mærke vintertid med en Expedition Pack Down Hoodie. Den fleksibile og lette dunjakke fås i farverne navy, gul, rød, blå og sort. Jakken er perfekt som ekstrajakke uden på eller under en skaljakke – og så kan den nemt pakkes i rygsæk eller i den medfølgende lomme, når den ikke er i brug.

TB VINTER 2.jpg

Övik Knit Sweater

Den bløde og lune strik er en uundværlig style i vintergarderoben, og denne lækre variant med nordiskinspireret mønster er en klar favorit. Sweateren er både oplagt til hverdagsbrug og afslappet friluftliv. Den er er lavet i et materiale, der varmer – selv, når det er fugtigt – og dermed oplagt til det nordiske vintervej og desuden perfekt til brug som et isolerende mellemlag under en skaljakke eller sammen med en dunvest på varmere dage.

TB VINTER 3.jpg

Brattlands Sweater No.1

En anden garderobefavorit er denne lyse strukturstrik lavet i 100% sporbaruld. Denne smukke sweater er et trin på Fjällrävens rejse mod bæredygtig uldproduktion med ambitionen om at skabe 100 procent sporbarhed og den størst mulige fokus på dyrevelfærd, miljø og kvalitet. Ulden, som stammer fra får fra Jämtland i Sverige, giver sweateren en smuk glans og en lille naturlig farvevariation, da garnet ikke er farvet.

TB VINTER 4.jpg

Logo Tab Hat

Ligesom en taske kan en hue være med til at sætte prikken over i’et på et outfit. Vælg derfor din vinterhue med omhu – både med øje for design og kvalitet. Sæt f.eks. lidt kulør på din vinter med en Logo Tab Hat, som kommer i mange forskellige farver og er perfekt til hverdagsbrug og friluftlivs i koldt vejr, da ulden leder fugt væk og luner godt.

Se mere på www.fjallraven.dk.