Camilla Ottesen
Foto: Anitta Behrendt Camilla Ottesen

Camilla Ottesen: "Jeg er åben over for alt"

Selvom tv-vært på TV3 Camilla Ottesen, 40 år, har en helt særlig forkærlighed for rejsefund, støtter hun bevidst op om danske designere, som hun synes, gør det rigtig godt.

Hvad betyder mode og stil for dig?
"Det er rigtig interessant at følge med i moden. Men man skal også tage det roligt og huske på, at det trods alt bare er tøj, og at livet har mange andre vidunderlige ting at byde på."

Hvor shopper du – herhjemme og i udlandet?
"Jeg shopper en del på grund af mit arbejde som vært på forskellige Tv-programmer. På den måde kommer jeg rundt til mange forskellige butikker og designere, hvilket inspirerer mig. Når jeg er i udlandet, kan jeg godt lide at gå efter skæve fund, som jeg ville have svært ved at finde i Danmark."

Hvad er et typisk hverdags-outfit for dig?
"Jeg fryser nemt, så i øjeblikket, hvor det er koldt, sidder mine læderbukser på mig konstant. De er dejlig varme."

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen Kahlke: Jeg elsker at dresse mig op

Hvad ser man dig aldrig i?
"Jeg er åben over for alt, man ved aldrig, hvor moden bevæger sig hen, og der er tit ting, hvor jeg tænker, at det kommer jeg aldrig til at gå i, og så gør jeg det alligevel."

Hvad er dit bedste køb?
"Alle mine smykker fra Sydafrika. Det minder om en fantastik tid med min familie. Hvert smykke har en historie, som jeg aldrig vil glemme."

Hvad er dine favoritmærker?
"Vi har utrolig mange dygtige designere her i Danmark, og det benytter jeg mig af. Jeg synes, det er vigtig at støtte op om dansk design. I mit skab hænger der tøj fra mine danske yndlingsmærker: Designers Remix, DAY Birger et Mikkelsen, By Malene Birger, MOXY, Primm I am og sko fra Last Conspiracy."


Se billeder fra Camilla Ottesens klædeskab i denne uges ALT for damerne (nr. 52/2012).

Gå ikke glip af de seneste artikler! Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Camilla Ottesen