Cecilie Haugaard Cillemouse
Cecilie Haugaard er også kendt som Cillemouse fra navnet på hendes Instagram-profil

Cecilie Haugaard på Roskilde Festival

11 ting, Cillemouse har med i sin festivaltaske

I hjemmet skal der være plads til fred og afslapning, og i festivaltasken skal der være produkter, der kan give træt festivalhud et løft.

Når man er kærester med en af Danmarks mest succesfulde popstjerner, Christopher, har mere end 133.000 følgere på Instagram og er blandt de mest brugte danske modeller, så gælder det om at være klar til et kamera. Hele tiden!

LÆS OGSÅ: Her bor Cecilie Haugaard

Derfor har Cecilie Haugaard også været strategisk, da hun pakkede håndtasken til en dag på Roskilde. Vi fik lov at snage i hendes valg af ”bedste venner”, der viser sig nyttige, når festivalen bider sig for hårdt fast.

11 ting blev det til og foruden taskens vigtige indhold og de tips, der fulgte med, havde Cecilie også andet på hjertet. Et godt festivaltip!

– Du skal altid holde dine fødder varme, tage solbriller med og vigtigst af alt lade vær med at gå på festival og tro, du kan køre den hjem på lidt hygge. Enten giver du den max gas, ellers bliver du derhjemme. Det er altså 200% eller sofahygge!

Med det på plads, kan vi gå videre til tasken:

 1. Håndsprit, Purell, 25 kr.: ”Jeg hader, når jeg ikke kan få vasket hænder, og dette er den bedste løsning på festival.”
 2. Kashmirstrik: ”Ingen gider at fryse, så en god tynd strik er vigtig, når det bliver koldt.”
 3. Læbepomade, Max Factor, 70 kr.: ”Man skal aldrig have tørre læber. Min yndlings er denne læbepomade, der kan bruges på kindbenene for at give glød, eller på øjenlågene for at løfte dem lidt, og ikke mindst på læberne, hvor den fugter godt.”
 4. Bronzer, Benefit hos Sephora, 265 kr.: ”Her er produktet, der fremhæver det bedste i mine øjne. Det er så super lækkert og multifunktionelt. Den har en lækker rødbrun farve, du både kan bruge over øjnene, hvor den fremhæver blå eller grønne øjne, og som solskinspudder.”
 5. Concealer, Bobbi Brown, 345 kr.: ”Det her er min yndlings concealer. Den er altid i min taske og kan bruges til at dække en rød næse, mørke rander under øjnene og små urenheder. Jeg er rimelig ”Chiquita”-farvet, så jeg bruger en mørk farve.”
 6. Bryngel, Max Factor, 80 kr.: ”Fuck øjenvipper. Bryn kommer først, og de skal altid være perfekte!”
 7. Mascara, Max Factor, 100 kr. (sponsoreret): ”Denne mascara gør, at ens øjne popper frem.”
 8. 3-i-1, Tromborg, 180 kr.: ”Det her er mit yndlingsprodukt, der altid følger mig. Det har en lækker cremet konsistens og fungerer til alt, du vil fremhæve eller give glød.”
 9. Øjendråber, Visine Visiclear: ”Her er min lille hjælper, når jeg skal fjerne tømmermænd. Det gør mine øjne helt klare, så jeg altid ser frisk ud, selvom jeg ikke er det.”
 10. Pung: ”Lige meget hvor jeg er i verden, så skal mit dankort føre mig frem.”
 11. Tyggegummi: ”Alle mennesker du snakker med, vil gerne snakke med en ren mund.”

God fornøjelse, hvor end du skal hen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Festival, Tasker, Hud og Model