Cecilie Hother

Foto: Luka Roné Kom indenfor i Cecilie Hothers klædeskab.

Tv-værten om sine yndlingsjeans: "Det får mine ben til at syne længere"

Tv-vært Cecilie Hothers hverdag byder på alt fra tv-optagelser i naturen til møder og studieværtsroller, og det afspejler hendes klædeskab. Se det her.

Stil

"Jeg har ingen bestemt stil. Min mand kalder mig ”kamæleonen”, da jeg går i alt fra vandrestøvler, overalls, sneakers og jeans til jakkesæt, kjoler, stiletter og galla – og jeg elsker det! Du finder flere variationer af pels, pailetter, dyreprint og gummistøvler i mit klædeskab, men jeg tager yderst sjældent noget på, hvis det ikke er behageligt!"

Inspiration

"Mest på rejser. Jeg elsker at kigge på mennesker og bliver inspireret af dem. Under corona har dette ikke på samme måde været en mulighed, så der har jeg mest fået udvidet horisonten på Instagram."

Favoritdesigner

"Jeg har ingen. Jeg har mærker, jeg hælder til, men ingen yndlingsdesigner som så. Jeg ynder at gå i danske mærker og synes det er en dejlig fornemmelse at støtte noget lokal og nationalt."

bluse_nederdel.jpg
Bluse fra Fine Cph og nederdel fra Lollys Laundry. Skoene er fra Tamaris, og hårbøjlen fra Pico.

Hverdag

"Der er ikke noget, der er typisk for mig. Nogle dage er jeg på tv, andre dage ude og lave et livsstilsprogram, har møde i min virksomhed eller noget helt tredje. Børnehaven har efterhånden set lidt af hvert, da jeg både er kommet med morgenhår og briller og i galla og fuld krigsmaling."

Fest

"Noget der fremhæver de dele af min krop, jeg rigtig godt kan lide. Og ALTID masser af smykker, som jeg bruger enhver lejlighed til at vise frem."

Mest og flest

"Det må nok være mine smykker. Der er ikke noget, der repræsenterer mig bedre end de smykker, jeg selv har designet og været med i alle tankerne bag. Dem er jeg meget stolt af."

Læs også: Marianne Gellert fra Astropod om at føle sig smuk: "Det lyder måske lidt naivt, men det virker faktisk"

sko.jpg
De karamelfarvede sko er fra Steve Madden, de lyserøde fra Valentino og de sorte og grønne med sløjfer er fra Custommade.

Undertøj

"Min krop har de sidste år været i en proces, hvor hormoner, graviditet og amme-bh’er har været i centrum. Derfor har jeg lovet mig selv – og det glæder jeg mig til – at badetøjs- og undertøjsskuffen skal fornyes med nye, smukke ting. Jeg køber ikke undertøj online. Det skal prøves og ses!"

Jeans

"Ved jeans vægter pasform højere end mærker hos mig. Jeg foretrækker højtaljede jeans med svaj eller vidde, da det får mine korte ben til at syne længere."

Sko

"Jeg har mange sko, som jeg veksler imellem. Dog finder du mig sjældent i en flad sko til fest (medmindre det er festival). Når det er sagt, så er det så sikkert som Ammen i kirken, at skoene ryger i løbet af aftenen."

Cecilie_Hother_2.jpg
Bluse fra Project AJ 117, bukser fra Dea Kudibal og smykker Gaia Jewels.

Smykker

"Som stifter af et smykkebrand er det næsten selvsagt, at jeg elsker smykker, men jeg ELSKER virkelig smykker. Derudover er jeg meget heldig, da min mand stadig køber smykker til mig i gaver. Selvom man selv designer smykker, er det stadig fantastisk at blive forkælet med dem af sin mand."

Tasker

"Lige nu er jeg afhængig af store tasker, fordi der skal være plads til børnenes vådservietter, legetøj, snacks, solbriller til os alle og så videre."

Shopping

"Det begynder ofte med, at jeg mangler noget eller går efter noget bestemt for så at komme hjem med noget helt andet! På det seneste har min krop været lånt ud til børn, og butikkerne har ikke haft åbent, så shopping er der ikke sket meget af."

kjole_skjorte.jpg
Kjole fra Dawn x Dare og skjorte fra Mos Mosh.

Tendenser

"Jeg er meget glad for bohemestilen, hvor man kan mikse på kryds og tværs med farver, print, romantiske mønstre og masser af smykker."

Seneste køb

"Løbetøj fra Eyda – en motivationsgave til mig selv, der rent faktisk virkede!"

Mest opsigtsvækkende køb

"En gul vintage Louis Vuitton-taske, som jeg forelskede mig i i New York men ikke købte, da jeg tænkte, at den var for vild. Men juleaften åbnede jeg pakken fra min mand, og så var han gået tilbage og havde købt den til mig. Jeg elsker den, og jeg har ikke set andre med den nogensinde."

Læs også: Carla Mickelborg: "Jeg ville for alt i verden skjule min fyldige bagdel"

Cecilie_Hother_1.jpg
Cecilie i vest fra Colombia, T-shirt fra Nü, jeans fra Mos Mosh og tørklæde fra H&M.

Skiller mig aldrig af med

"Tøj som vækker minder. Jeg fik en -shirt i 20-års fødselsdagsgave, da jeg studerede i Caribien, hvor der står ”Danish Surf Team’’ på. Der er så mange gode minder forbundet med den, så jeg har den endnu. Desuden skiller jeg mig heller ikke af med de Hermès-tørklæder, jeg har arvet fra min mor."

Klar på 5 minutter

"Så ville tøjet faktisk komme i anden række. Jeg synes, vores visitkort er vores ansigt og vores smil, så jeg bruger tid på en hurtig makeup, håret i elastik, et par rare bukser på og bluse. Før jeg fik børn, kunne jeg bruge rigtig lang tid på at gøre mig klar, nu er jeg faktisk glad, hvis jeg har hele fem minutter!"

skjorter.jpg
Blå bluse fra Nü, cremefarvet bluse fra Project AJ 117 og mønstret fra Dea Kudibal.
skønhed.jpg
Nogle af Cecilies skønhedsfavoritter og Chanels No. 5.
smykker.jpg
Ur fra Rolex og smykker fra Cecilies smykkebrand Gaia Jewels.
tasker.jpg
Gul taske fra Louis Vuitton, flettaske fra Bottega Veneta, hvid fra Naledi Cph, slangeskindstaske fra Michael Kors. Den beige er et arvestykke fra Cecilies mor.
kjoler.jpg
Brun kjole med prikker fra Lollys Laundry. Den gule og den blå er fra Dea Kudibal.

God stil

"God stil er at følge din krop og ikke nødvendig vis moden. Vi er alle bygget forskelligt, så find den del af moden, der fremhæver dig og det smukke ved din krop."

Største samling

"Jeg har en stor samling af smykker, som jeg ynder at f inde nye måder at kombinere på og udtrykke mig med."

Cecilie Hother

42 år, Tv-vært på TV2, foredragsholder og stif ter af smykkemærket Gaia Jewels. Cecilie bor i Kongens Lyngby med sin mand, deres to børn og hunden Coco. Her ses hun i kjole fra Nü, sko fra Custommade og smykker fra Gaia Jewels, Gaia-jewels.com.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj og Shopping