Chanel Fall 2019

Foto: PR

Chanel 19 taske

Mon vi har fundet den næste It-taske?

Vi er mange, der har sukket efter taskerne City, Baguette og Boy. Og nu er der en ny spiller på banen. Byd velkommen til 19.

Vi har alle været der. Stået foran vinduet på favoritbutikken og savlet over sæsonens nye taske, og prøvet at retfærdiggøre, at bruge en husleje på en skuldertaske, som ikke engang kan klare sig i det danske vejr. Og nu er vi der igen.

LÆS OGSÅ: Denne type taske vipper de dyre It-tasker af tronen

Hvis du ligesom os elsker at have en lækker, luksuriøs taske svunget over skulderen, er der en nemlig kommet ny gren på stammen af drømmetasker. Den kaldes 19 og er fra storfavoritten, Chanel.

20B.jpg
Chanel.

Tasken fik sin verdenspremiere som en del af Chanels efterårs- og vinterkollektion, som Virginie Viard og nu afdøde Karl Lagerfeld, præsenterede i marts i Paris. 19 har fået sit navn efter sit fødeår, hvilket derved refererer til forgængeren og den evige klassiker, Chanels 2.55-taske, som urokkeligt er Chanels bedst kendte taske.

Om dette bliver den næste sikre vinder, når det kommer til en større taske-investering, kan vi ikke spå, men vi tror på den funktionelle og subtile luksus, som 19 skriger af. Vi applauderer det nytænkende materialevalg, 80’er referencerne i de store metaller og den praktiske skulderstrop på 19, som lander i butikkerne i næste uge og koster henholdsvis fra 23.470 DKK til 40.290 DKK alt efter, hvilken størrelse, du vælger.

AS1163-B01904-N5459 The CHANEL 19 waist bag in mauve quilted jersey.jpg
Chanel.
Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Stil, Tasker og Modeuge