Coco O
SPONSORERET indhold

Coco O lavede selv sit Roskilde-scenetøj natten før: ”Jeg fik den ultimative tøjkrise”

Aftenen før den populære sanger skulle optræde på årets Roskilde Festival, besluttede Coco O sig for at lave sit scenetøj selv. For hun havde en særlig vision om den stemning, hun gerne ville skabe på scenen.

Af: Susanne Baden, Julie Bruun Lund og Susanne Knutzen Foto: Redaktionen
01. jul. 2022 | Mode | ALT.dk

Smilet var ikke til at tage fejl af.

Det var en glad og lettet Coco O, der gik af scenen på dette års Roskilde Festival torsdag.

”Jeg har lige spillet koncert på Avelon på Roskilde Festival. Jeg har det så godt,” forklarer Coco O til Eurowoman, som fangede hende lige efter koncerten.

”Det er ligesom at have været til eksamen eller efter at have løbet en tur. Sådan har jeg det. Den der rare følelse af adrenalin, der suser ind i kroppen,” lyder det fra den lettede sanger. Og hun var ikke den eneste, der nød koncerten.

Blandt anmelderne var der store roser til koncerten. ”I et magisk øjeblik ejede Coco O hele verden,” lød bedømmelsen eksempelvis fra Soundvenue.

Her bed deres anmelder mærke i hendes stærke optræden på scenen: ”Coco O. bar sit hår som en pisk, da hun forvandlede en eftermiddag med blød r’n’b til en kampplads for kvinder og en natklub for målrettet forførelse på Roskilde Festival,” skrev de blandet andet.

Netop natklub-stemningen var præcis det visuelle udtryk, som Coco O besluttede sig for at gå efter, da hun skulle beslutte sig for sit look på scenen.

”Min overvejelser omkring min styling til det her show var, at jeg tænkte først, at det skulle være meget sommerligt. Men så synes jeg det på en måde var mere sjovt at prøve at køre en mere ’natklub i 80’erne’-stemning. Og gøre det lidt mørkt, fordi det var inde i et telt. Det passer ret godt til musikken, at det ikke er så happy. Jeg havde bare lyst til, at det skulle være lidt dark,” siger Coco O til Eurowoman.

I sit tøjskab kunne hun dog ikke finde netop dét tøj, der ville matche den stramme hestehale på scenen. Derfor gik den kreative sanger selv i gang med at lave sit eget tøj – med et begrænset antal timer til, hun skulle træde ud på scenen foran tusindvis af publikummer.

”Jamen, i går fik jeg lidt en kæmpe tøjkrise. Ultimativ tøjkrise. Men så fandt jeg nogle ting derhjemme, som jeg sammensatte. Købte nogle sten. Krystaller er altid gode. Og så lavede jeg der her look kl. 22-23 i aftes. Jeg synes, at det virker meget fint,” konstaterer hun glad.

 

Anbefalet til dig