Collage The Shop i Aarhus

Foto: Montgomery Studio

Collage The Shop i Aarhus

Kom med indenfor som den første i Aarhus’ nye luksusbutik

Bor du i Aarhus og har længe sukket efter Balenciaga, Gucci eller Saint Laurent, er ventetiden forbi. Byd velkommen til Collage The Shop.

Aarhus er smilets by: Stedet, hvor Thomas Helmig er født, ARoS byder på et regnbuepanorama over byen, og et ”Aarhus-sæt” er noget, man drikker. Og nu bliver det også hjembyen for Group88’s anden ”Collage The Shop”-butik, der åbner i morgen.

LÆS OGSÅ: Ulrikke Toft Simonsen: "Det er vigtigt for mig altid at have Aarhus med mig, uanset hvor jeg er"

På Vestergade 4 vil du kunne opleve en 180 kvadratmeter stor multibrand butik med et omfattende udvalg af både Loewe, Valentino, Stella McCartney og andre internationale luksus brands, så du kan shoppe både klassiske og sæsonbetonede tasker, sko og beklædning.

Butikken er designet af David Thulstrup, som har delt et billede af ombygningen, hvor de smukke lofter virkelig ses.

”Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på flere af vores brands i Aarhus, og vi ser et enormt potentiale i byen,” siger Thomas Møller, CEO i Group88 om butiksåbningen, der giver koncernen mulighed for at samle deres portefølje af luksusbrands i én og samme butik.

Vi har fået lov til eksklusivt at dele billeder af butikken, der er designet af David Thulstrup, så du kan få et smugkig på, hvad du kan glæde dig til.

Collage The Shop Aarhus

Collage The Shop Aarhus

Collage The Shop Aarhus

Collage The Shop Aarhus

Collage The Shop Aarhus

Collage The Shop Aarhus

Bor du ikke i Jylland, er butikken også at finde online.

Se, hvad vi ellers skriver om: Aarhus, Shopping, Design og Modeuge